Elöltöltős mosógép, a mosógép szerelő illusztrációs képe.

Márka független mosógép szerelő, javítás, és szerviz, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

 • Mosás közben leállt a mosógép, és semmire nem reagál?
 • Kap áramot a mosógép de nem indul a kiválasztott program?
 • A szomszéd is hallja a készülék hangját, amikor beindul a centrifugálás?
 • A program indítását követően villognak a kis lámpák a kezelő felületen?
 • Ismeretlen jelzés látható a kijelzőn, és nem tudja mit tegyen?

Először jár nálunk? Olvassa el megrendelőink véleményeit!

Megbízható mosógép szerelőt keres, valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál, a kiszállási területekről,
a mosógépszerelő által tapasztalt jellemző hibákról, valamint sok szakmai
jó tanácsot is olvashat, amik segíthetnek bizonyos kérdések megoldásában.

2001 óta foglalkozunk mosógépek szerelésével és javításával. Ez idő alatt az összes létező márkával, és az azokon belüli típusok szerelésével szerzett sokrétű tapasztalatok garantálják, hogy az Ön készülékét is a mi szervizünk tudja gyorsan és szakszerűen javítani.

Mosógép szerelőnk az ígért kiszállási időpontban fog csengetni,
készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre,
garanciát vállal az elvégzett munkára.

Szervizünk fennállása óta hosszú távra tervez, ezért Ügyfeleinkkel olyan bizalmi kapcsolatot igyekszünk kiépíteni, hogy egyrészt az elvégzett munkánkkal minden tekintetben elégedettek legyenek, másrészt ha később más háztartási készülékük romlik el, akkor is minket hívjanak. Bővebben olvashat cégünkről a magunkról oldalon is.
A szerő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról, és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor válassza a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatását!


Megrendelőink véleményei

A mosógépszerelő házhoz megy

Szerelési területek megjelölése.
A mosógépszerelő Budapesten, Gyálon, és Vecsésen külön kiszállási díjat nem számol fel!

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, valamint Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.

Mosógép márkák, melyek javítását vállaljuk: AEG, Ardo, Ariston, Beko, Bosch, Candy, Daewoo, Electrolux, Energolux, Energomat, Fagor, Gorenje, Haier, Ignis, Indesit, LG, Miele, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi

Milyen márkájú készülékhez keres mosógép szerelő szakembert? Kérem válasszon az alábbiak közül!

AEG mosógép szerviz szerelőArdo mosógép szerviz szerelőAriston mosógép szerviz szerelőBeko mosógép szerviz szerelőBosch mosógép szerviz szerelőCandy mosógép szerviz szerelőDaewoo mosógép szerviz szerelőElectrolux mosógép szerviz szerelőFagor mosógép szerviz szerelőGorenje mosógép szerviz szerelőHaier mosógép szerviz szerelőEnergomat mosógép szerviz szerelőIgnis mosógép szerviz szerelőIndesit mosógép szerviz szerelőLG mosógép szerviz szerelőMiele mosógép szerviz szerelőSamsung mosógép szerviz szerelőSiemens mosógép szerviz szerelőTeka mosógép szerviz szerelőWhirlpool mosógép szerviz szerelőZanussi mosógép szerviz szerelő

Olvasson a mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

A mosógép tisztítása, és tisztán tartása

A mosógép tisztítása, és tisztán tartása.A nagymértékben lerakódott vízkő a mosógép meghibásodását okozhatja. Ezért írok néhány olyan hasznos tippet, amivel megelőzhetjük a túlzott vízkőlerakódást. Valamint a mosógép tisztításával, és tisztán tartásával kapcsolatban is tudok pár jó tanácsot, ami jól jöhet annak, aki találkozott már az üstszáj gumin megjelenő feketepenésszel, vagy a mosógépből áradó, csatorna szagra emlékeztető bűzzel. A vízkő a vízből kiváló ásványi anyag, ami főként sókból áll. A kiválás intenzitása a hőmérséklet emelkedésével növekszik, ezért a mosógép fűtőteste az első, amin vastag lerakódás alakul ki.

Az ideális az lenne, ha a mosás lágy vízben történne, amiből kivontuk, vagy lekötöttük a vízkőnek nevezett anyagot. Ezt alapvetően két módszerrel tudjuk elérni. Az egyik megoldás, a vízvezetékbe épített vízlágyító rendszer, ami költséges ugyan, de hatékony. A másik, ha valamilyen adalékot teszünk minden mosáshoz, ami leköti a vízkövet. Ezekből talán a legismertebb a Calgon, vagy a mosószóda. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy használ-e ilyet vagy nem, de én, mint mosógép szerelő azt mondom, hogy a vízkő nem tesz jót sem a mosógépnek, sem a benne mosott ruháknak.

A fűtőtestről még annyit, hogy ha semmit nem használ az ember a mosószeren, és az öblítőn kívül, akkor is legalább hat-nyolc, de akár tíz év is eltelhet, mire fűtőtestet kell cserélni a vízkő okozta meghibásodás miatt. Esetleg néha át lehet mosni a gépet ecettel főzőprogramon, de szerintem egy évben maximum egyszer-kétszer tegyük csak ezt, mert a sav sem barátja a mosógépnek, hiszen azt lúgos vízre tervezték, nem pedig savasra. Az ecet pedig sav, ami az általában nem saválló gumi alkatrészeket teszi tönkre, ha túl gyakran, vagy túl töményen alkalmazzuk.

Biztos sokan találkoztak már a mosógép üstszáj gumijának redőiben megjelenő fekete foltos lerakódással is. Ez nem más, mint penészgomba, ami elsősorban az állandó nedvesség miatt telepszik meg. Ezt úgy előzhetjük meg, ha a mosás végeztével szárazra töröljük a gumit mindenhol, ahol tudjuk, és nyitva tartjuk a mosógép ajtaját, amikor csak lehet. Ha már megjelent a penész, de még nem túl régen, akkor nagyon hatékony lehet a Szavo, vagy más penész elleni szer. Viszont ha már szinte mindenhol, és régóta van jelen ez a kellemetlen jelenség, akkor valószínűleg semmilyen módon nem lehet már eltávolítani azt. Ilyenkor már csak a mosógép szerelő segíthet, és az üstszáj gumi cseréje, ha azt szeretnénk, hogy higiénikus legyen, és nem utolsó sorban szép látványt nyújtson a mosógépünk.

Még egy dolog, ami miatt néha mosógép szerelőt hívnak. Nevezetesen a készülékből áradó büdös szag, ami leginkább a lefolyó bűzére emlékeztet, és olykor még a mosott ruhákon is érezhető. Ez a mosószerek, és az előbb említett penész lerakódása miatt keletkezik. Ez ellen én a trisót tudom javasolni, amiből kb. két evőkanálnyit tegyünk a mosószer adagolóba a mosópor helyett, és három-négy evőkanálnyit pedig a dobba a ruhák helyett. Így futtassunk végig egy főzőprogramot. Nagy eséllyel ez feloldja a lerakódásokat, és megszünteti a kellemetlen szagot is.


Javíttassuk a régit, vagy vegyünk újat?

Régi, és új, mosógép kezelő felület.A helyszíni hibamegállapítás alkalmával, sajnos időnként kiderül, hogy a mosógép javításának költsége nagyon magas lenne. Ez általában a komplett mosó üst, vagy a vezérlő elektronika cseréjének szükségessége miatt fordul elő. Ezek az alkatrészek olyan sokba kerülnek, hogy a cseréjük nincs megfelelő arányban a készülék értékével, és még a szerelői munkadíjjal is számolni kell. Ilyenkor vetődik fel a kérdés, hogy javíttassuk meg a régit, vagy inkább vegyünk új mosógépet? A kérdés látszólag egyszerű, de nézzük, mik azok a dolgok, amik mégis kicsit megnehezítik a döntést.

Az én tapasztalataim szerint a manapság újonnan vásárolt gépek többségének, márkától függetlenül, 2-5 éven belül lesz valamilyen meghibásodásuk. Ezt nagyjából 2012 óta vettem észre. Abban nem szeretnék állást foglalni, hogy ezt mi okozza, de az tény, hogy a régebbi, 2012 előtti típusok tovább üzemeltek hiba nélkül. Szóval, ha egy ilyen gép javítására ráköltjük az árának 40-60 százalékát, még talán akkor is megéri, hiszen lehet, hogy tovább fog működni, mintha vennénk ma egy újat. Nyilván ennek csak akkor van értelme, ha nincs túl rossz állapotban a masinánk.

Bizonyos márkák esetében, ha már az első telefonos megkeresés alkalmával egyértelművé válik a hiba oka, és ezáltal a javítás várhatóan magas költsége is, akkor azt szoktam javasolni, hogy érdemesebb új gépet venni. Ha a helyszínen vagyok, akkor el szoktam mondani a tisztelt megrendelőnek, amit gondolok az adott készülékről, miután átnéztem azt. Ha azt látom, hogy vannak még apróbb, vagy hamarosan várható hibák, akkor is új mosógép vásárlását ajánlom.

Szerintem a nem túl régi gépeket még megéri javíttatni, hacsak nincs több, vagy nem várható hamarosan más hibája is, illetve ha nem aránytalanul magas a javítás költsége. Azt gondolom, hogy egy húsz-harminc ezer forintos javítás még megéri, de a fölött már mérlegelni kell, hogy mivel járunk jobban. Ebben én úgy tudok segíteni, hogy elmondom a tapasztalataimat, de a végső döntést mindenkinek magának kell meghoznia, a saját anyagi lehetőségeihez képest.

Ha új eszköz vásárlására kerül sor, akkor véleményem szerint a következők szerint kell választani:

 • a lehető legtöbb teljes körű garancia idő legyen rajta (talán ez a legfontosabb)
 • vagy a legolcsóbb (az is elmegy pár évet) és ha olyan nagy baja van, akkor nem sajnálja annyira kidobni
 • vagy közismert márka, hogy legyen hozzá alkatrészellátás, és bármilyen hiba esetén lehessen javítani
 • felesleges a negyven programos drága mosógép, ha egyébként csak négyet szokott használni
 • a magas energia osztályú gép kevés vizzel megy, ami jó a pénztárcánknak, de nem az igazán koszos ruháknak
 • az 500 ezer forintos gép talán nem megy 5x annyi ideig, mint a 100 ezres, de szebb, csendesebb, és „okosabb”