Energomat mosógép szerviz

Energomat mosógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, több mint 15 éve Budapesten, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén


Legjobbszerviz.com – Energomat mosógép szerviz

Megbízható Energomat mosógép szerelőt keres?

Kérem hívjon a kapcsolat oldalon található telefonszámon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig!

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál, a kiszállási területekről, a márka történelméről, és a mosógépszerelő által tapasztalt, Energomat márkára jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a problémát.

  • Problémát tapasztalt az Energomat mosógépével? Jól jönne egy Energomat specialista?
  • Javítás minőségi alkatrészekkel, az Ön otthonában, garanciával
  • Több mint 15 éves szakmai tapasztalat a mosógépszerelő piac meghatározó szereplőjeként
  • Az Energomat mosógép szerelő az ígért kiszállási időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról, és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről, és az alapvető szemléletről!
A szerő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról, és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Szerelési területek megjelölése.
Az Energomat mosógépszerelő Budapesten, Gyálon, és Vecsésen külön kiszállási díjat nem számol fel!

Ha elromlott az Energomat mosógép, és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Energomat mosógép szerviz szolgáltatását!

Az Energomat mosógépszerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Energomat márka történelme

A Hajdu (Energomat) a magyar háztartási gépgyártás egyik büszkesége, akik az ötvenes években még hadiipari üzemként kezdték működésüket, de az évtized végére bevezették a háztartási gépgyártást, majd ezt követően folyamatosan bővülő kínálattal és termékpalettával jelentek meg a hazai piacon.

A Hajdu volt többek között az első, aki a hetvenes évek végén behozta a külső lengésű automata mosógépek gyártását, majd a különféle minőségbiztosítási szabványok és egyéb elismerések bezsebelését követően a kilencvenes évek közepén az új, elöltöltős automata mosógépeket. A gyártó már ekkor kiemelten nagy figyelmet fordított a környezetbarát megoldásokra, ezáltal olyan technológiák alkalmazását honosították meg, amelyek termékeiket a megfizethetőség mellett elképesztően takarékossá tették a megszokott minőség mellett.

A Hajdu mindmáig a magyar háztartási gépek piacának egyik meghatározó képviselőjének tekinthető, ezáltal a gyártó képes volt szembemenni az óriási konkurenciával, és a külföldről beáramló, gyakran olcsóbb, ámde silányabb minőségű termékekkel is. Ennek megfelelően mindmáig lépést tartanak a nyugati trendekkel, a legmodernebb technológiákat használják termékeikben, méghozzá modernizált, de mégis klasszikus dizájn, illetve elérhető ár társaságában.


Olvasson az Energomat mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Energomat mosógép szervizAmikor Hajdu mosógépről beszélünk, akkor szinte biztos, hogy mindenkinek az Energomat jut eszébe. Nagyon sok magyar család használta, és néhol még ma is használja ezt a gépet, leginkább a kis, lakótelepi fürdőszobákban. Rendkívül strapabíró szerkezet, nagyobb hibája szinte sosem fordul elő. Szerelőt általában csak tizenöt év után kell hívni, akkor is csak apróbb javítások miatt. Inkább csak azért cserélik le az emberek egy új gépre, mert mai szemmel nézve elavult. Kapható ugyan modernebb ezzel a márka névvel, például a Zerowatt, vagy a 303.4 de ezek már sajnos korántsem olyan tartósak.


Mennyire elégedett az oldal tartalmával?
Az Ön véleménye fontos számunkra, ezért kérem jelezze azt a csillagok számával!

Energomat mosógép szerviz szerelő
4.4 (11 értékelés)

Bezár

Megosztás
Köszönöm, hogy megosztotta ismerőseivel ezt az oldalt.