Samsung mosógép szerviz

Samsung mosógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • A Samsung mosógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Először jár nálunk? Olvassa el megrendelőink véleményeit!

Megbízható Samsung mosógép szerelőt keres,
valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál, a kiszállási területekről,
a márka történelméről, és a mosógépszerelő által tapasztalt, Samsung márkára
jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek
megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról, és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről, és az alapvető szemléletről!
A szerő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról, és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Megrendelőink véleményei

Szerelési területek megjelölése.
A Samsung mosógépszerelő Budapesten, Gyálon, és Vecsésen külön kiszállási díjat nem számol fel!

Ha elromlott a Samsung mosógép, és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Samsung mosógép szerviz szolgáltatását!

A Samsung mosógépszerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Samsung márka történelme

Az 1969-ben megalapított Samsung korunk egyik legnagyobb és legismertebb szórakoztató elektronikai és háztartási gépeket gyártó vállalata, akik kezdetben televíziókkal indították pályafutásukat, de már 1974-ben hűtőgépek és mosógépek is megtalálhatók voltak kínálatukban.

A világ egyik első számú technológiaipari cégeként számon tartott Samsung az évtizedek során mindvégig nagy figyelmet szentelt arra, hogy a folyamatos kutatás és fejlesztés révén háztartási gépeiket egyre hatékonyabbá tegyék. Jelentős újdonságokkal mutattak utat az iparágnak, és manapság is nagyon fontos szereplőnek tekinthetők a piacon ezen a téren, így főleg okoskészülékeikkel és gyakran futurisztikus dizájntermékeikkel hatékonyságuk mellett fel is öltöztetik otthonunkat. A Samsung háztartási gépeire egyaránt jellemző a magas minőség, valamint a takarékosság, így mosógépeik például jellemzően alacsony víz- és energiafogyasztással rendelkeznek, nagy teherbírásúak és a legmodernebb technológiák révén kitűnően tisztítanak.

A Samsung által gyártott termékek mindmáig az egyik legmegbízhatóbbak közé tartoznak, éppen ezért mosógépeik garantáltan hosszú éveken át állnak majd háztartásunk szolgálatában.


Olvasson a Samsung mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

A Samsung mosógépekről általában

Samsung mosógép szervizSamsung mosógép ma már egyre több háztartásban megtalálható. Feltételezésem szerint ennek oka az, hogy nem túl drága, de mégis tetszetős szerkezet. A régebbi gépek sok évig használhatóak voltak, számtalan mosási programot lehetett futtatni rajtuk úgy, hogy nem kellett szerelőt hívni. Az újabbaknál leginkább a dob csapágyazást kell cserélni, de előfordul vezérlő elektronika hiba is. Csak elöl töltős változatban fordul elő, legalábbis én még csak ilyennel találkoztam.


Az 5E hibajelzés, és lehetséges okai

A Samsung mosógép 5E hibajelzéseHa a Samsung mosógépünkben benne marad a víz, és 5E hibajelzést látunk a kijelzőn, akkor az alapvetően azt jelenti, hogy valamilyen okból nem tudta leüríteni az elhasznált vizet a masinánk. Ezen hibakód kijelzésének lehet még más oka is, de arról a későbbiekben még írok. A problémát gyakran meg lehet oldani úgy, hogy nem kell a szerviz segítségét kérnünk. Ha azonban az itt leírtak nem szüntetik meg a hiba okát, akkor azt javaslom, hogy mindenképpen bízzuk szakemberre a továbbiakat, nehogy nagyobb bajt csináljuk, megnövelve ezzel a későbbi, teljes javítás költségét is!

Ha jelentkezik az említett hibajelzés, és a mosó víz benne van a gépben akkor az első amit tudnunk kell, hogy a kifolyócső, amin keresztül a víznek távoznia kellene a készülékből, fali, vagy mosdó szifonba csatlakozik-e, vagy csak pl. a kádba van beakasztva, és szabad a cső vége. Abban az esetben, ha szifonba csatlakozik, akkor érdemes lehúzni a csövet a csatlakozó csonkról, és betenni a végét a kádba, mosdóba, ami közel van. Ezt követően indítsunk ürítés, vagy centrifugázás programot a mosógépen, és nézzük meg, hogy a kifolyócső teljes keresztmetszetében jön-e a víz. Ha igen, akkor az a szifon, vagy lefolyó van eldugulva, amire a cső csatlakoztatva volt. Ha tudjuk, akkor tisztítsuk ki ezeket, vagy ha szükséges, hívjunk dugulás elhárító céget, de legyünk körültekintőek a választásnál!

Amennyiben a kifolyócsövön nem folyik ki a víz az előbb említettek során, akkor a következő amit ellenőriznünk kell, a mosógép szűrője. Ezt az elöl, alul található kis ajtó mögött találjuk. Tekerjük ki, és ha tele van szösszel, vagy a gyakran előforduló színfogóval, akkor ezeket távolítsuk el belőle. Nézzünk bele a szűrőházba is, amiből a szűrőt kivettük! Sokszor előfordul, hogy az ürítő szivattyú lapátjait megállítja egy beszorult hajcsat, szög, csavar, ruha húzóka, pénz, stb. Ha ezt mind átnéztük, és a gépünk még mindig nem üríti le az elhasznált vizet, amikor a program szerint ennek kellene történnie, akkor hívjunk mosógép szerelőt a hiba pontos megállapításához, és a szakszerű javítás elvégzéséhez!

Az 5E hibajelzést előidézheti még a vízszint szabályzásban fellépő valamilyen probléma is. Ilyenkor annak ellenére is megjelenik a hibakód a kijelzőn, hogy a víz maradéktalanul kiürül a mosóüstből, amikor a program ezt a műveletet hajtja végre. Ritkán a vezérlő elektronika meghibásodása is előfordul, de ez nem jellemző, ezen hibakód esetében.