Indesit mosógép szerviz

Indesit mosógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • Az Indesit mosógép szerelő az ígért kiszállási időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Először jár nálunk? Olvassa el megrendelőink véleményeit!

Megbízható Indesit mosógép szerelőt keres,
valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál, a kiszállási területekről,
a márka történelméről, és a mosógépszerelő által tapasztalt, Indesit márkára
jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek
megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról, és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről, és az alapvető szemléletről!
A szerő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról, és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Megrendelőink véleményei

Szerelési területek megjelölése.
Az Indesit mosógépszerelő Budapesten, Gyálon, és Vecsésen külön kiszállási díjat nem számol fel!

Ha elromlott az Indesit mosógép, és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Indesit mosógép szerviz szolgáltatását!

Az Indesit mosógépszerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Indesit márka történelme

Az olaszországi Indesit egy 1975-ben megalapított vállalat, mely az évtizedek során Európa vezető háztartási készülék-gyártójává nőtte ki magát, köszönhetően a folyamatos fejlődésnek, az állandó terjeszkedésnek, a maximális minőségre való törekvésnek, valamint az elérhető árkategóriának.

Az Indesit már nagyon korán az ágazat vezető márkájaként volt számon tartva, ezáltal 1988-ban Európa egyik legnagyobb háztartási gépeket gyártó vállalataként jegyezték, népszerűségét pedig az elmúlt évtizedekben is sikerült megőriznie. Ez elsődlegesen annak volt köszönhető, hogy az Indesit mindig is nagy figyelmet fordított a folyamatos fejlődésre mind a megjelenés, mind a technológia tekintetében, ezáltal a brand részeként megjelent gépek mellett döntő vásárlók garantáltan mindig a legjobbat és legújabbat kapták a pénzükért cserébe. A gyártó kínálatában a háztartásban használatos mindenféle kis- és nagygép megtalálható, de legtöbben mégis mosogató-, illetve mosógépeikkel azonosítják a márkát.

Az Indesit mindmáig az egyik legnépszerűbb háztartási gépeket gyártó vállalat, akik számára kiemelten fontos a minőség, a vevők elégedettsége, valamint az, hogy az emberek mindig a legjobbat kapják a pénzükért cserébe.


Olvasson az AEG mosogatógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Az Indesit mosógépekről általában

Indesit mosógép szervizAz Indesit mosógép véleményem szerint hazánkban a második legelterjedtebb, ami érthető is ha az ár/érték arányt vesszük figyelembe. Persze ennél a márkánál is elmondható, hogy a régebbi, tíz év feletti mosógépek sokkal tartósabbak, mint a manapság kaphatóak. A korosabb modelleknél jellemzően a sok-sok mosástól elkopó alkatrészekkel találkozik az Indesit mosógép szerelő. Ilyenek például a fő motor szénkeféje, vagy az ürítő szivattyú.

Érdekes, hogy a régi Indesit mosógépekről nem mondható el, hogy csapágyasak lesznek, kivéve egy-egy gépet, de ez valóban elenyésző.A nyolc év körüli típusoknál említésre méltó a vezérlő elektronika meghibásodása. Ilyenkor a kijelző, vagy amelyiken ez nincs, ott a led sor összes eleme gyors ütemben villog. A fiatalabb készülékeknél az Indesit mosógép szerelő általában az eddig említett hibák mellett az elektromos ajtó kapcsoló hibájával is találkozik. Valamint a kevésbé tartós csapágyazás megy tönkre, de ez inkább az elől töltős mosógépre igaz. Természetesen ennél a márkánál is bevett gyakorlattá vált a mosóüst két felének összeragasztása, ami azt eredményezi, hogy komplett üst cserével javítható a mosógép, ami ugyan hosszú távú megoldás, de igen költséges.

A kevésbé borsos kiadással járó, de talán nem olyan tartós, üst szétvágással, és a csapágyak cseréje utáni, újra összeragasztással lehet még javítani a mosógépet. És persze ennél a márkánál is gyakran előfordulnak a klasszikusnak számító problémák, amik nem konkrétan a márka miatt következnek be, sokkal inkább a véletlen emberi hibák okozzák.Ilyenek például az eltűnt kisebb ruhadarabok, melltartó merevítő fém, a mosógépbe tett állati szőrrel teli szőnyeg, és még sorolhatnám. Bármilyen hibával is találkozik aminek javítása szakembert igényel, bízza a javítást az Indesit mosógép szerelőre!


Ha majdnem minden led gyorsan villog

Az Indesit mosógép egyik jellemző hibájaPéldául a WIL 95, vagy a WITP 102, de több más típusnál is az egyik legjellemzőbb hibajelenség, hogy az összes program, a centrifuga, és az ajtó zárt állapotát jelző led, gyors ütemben villog. Ezt először akkor tapasztalhatjuk, ha szeretnénk egy programot beállítani a választó kapcsoló elforgatásával. Eleinte ez a villogás egy idő után abbamarad, és indítható a választott program, de, néhány ilyen alkalom után ezt már nem tudjuk megtenni, és a villogást is csak úgy tudjuk megszüntetni, ha kihúzzuk a mosógép dugóját a konnektorból, mert semmilyen gombnyomásra nem reagál a gép.

Ha Ön ezt a jelenséget tapasztalja, akkor azt javaslom, hogy mindenképpen szakembert hívjon a javítás elvégzésére! Érdemes azonban körültekintőnek lenni, mert sok mosógép szerelő csak a komplett vezérlő elektronika cserével tudja működőképessé tenni a mosógépet. Ez viszont nagyon költséges, és szerintem nem is gazdaságos, hiszen egy ilyen művelet egy új gép árának 50-70 százalékát teszi ki attól függően, hogy az illető mennyi munkadíjat számol fel.

Jó hírrel tudok szolgálni azoknak, akik a szóban forgó hibával találkoznak. Én meg tudom javítani az elektronikát úgy, hogy az sok éven át hibátlanul fog üzemelni, pontosabban hosszú ideig nem fog jelentkezni az említett probléma. Így gyorsan, és sokkal olcsóbban is, újra használhatóvá tudom tenni a szerkezetet, ami a ruhák tisztaságát biztosítja.