Candy mosógép szerviz

Candy mosógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • A Candy mosógép szerelő az ígért kiszállási időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Candy mosógép szerelőt keres,
valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál, a kiszállási területekről,
a márka történelméről, és a mosógépszerelő által tapasztalt, Candy márkára
jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek
megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról, és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről, és az alapvető szemléletről!
A szerő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról, és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Szerelési területek megjelölése.
A Candy mosógépszerelő Budapesten, Gyálon, és Vecsésen külön kiszállási díjat nem számol fel!

Ha elromlott a Candy mosógép, és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Candy mosógép szerviz szolgáltatását!

A Candy mosógépszerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Candy márka történelme

A Candy egy több mint 70 éves múlttal rendelkező olasz márka, amely főként háztartási kisgépek gyártására szakosodott. A brand nemcsak saját országában, hanem az egész világon rendkívül népszerű, ezáltal a mosógépektől kezdve a luxuskategóriás konyhai készülékekig bezárólag mindent készítenek, összesen hat országban lévő gyáruk pedig évente 6 millió kisgépet dob piacra.

A Candy profilja kifejezetten a háztartási gépekre szakosodott, azon belül pedig megkülönböztethetünk szabadon álló- és beépíthető készülékeket, valamint padlóápoláshoz használt eszközöket. Az egyik első európai gyártóként a Candy portfóliójában az elsők között jelentek meg a mosógépek 1944-ben, így sokáig kifejezetten csak mosó-, szárító- és mosogatógépekkel foglalkoztak. A hetvenes évektől azonban elkezdték bővíteni palettájukat, így hűtők, sütők és egyéb kisebb-nagyobb háztartási gépek is megjelentek a kínálatban, amelyek gyártása során elsődleges szempontot képviselt a magas minőség, a precizitás és az elérhető ár.

A Candy csak a nyolcvanas években lépett ki a nemzetközi piacra, ami jelentős előrelépést jelentett a cég életében! A márkanevet ugyanis ezzel a világ minden részén megismerhették, ezáltal előbb Európa legtöbb országában, majd a tengerentúlon is elterjedt a híre, mint egy megbízható és minőségi brand, amelynek gyártója nem riad vissza az innovatív újdonságoktól.


Olvasson az Candy mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

A Candy mosógépekről röviden

Candy mosógép szervizA Candy mosógép sok háztartásban megtalálható, kedvelt készülék. Ár/érték aránya jónak mondható. Ruhatöltet, és méret szerint is széles választékban kapható. Az elöl töltős változatból, különösen érdekes lehet a 70 centiméter magas kivitel, ami kis helyiségekben jól alkalmazható, viszont csak négy kiló ruha fér bele, ezért nagy családosoknak nem a legjobb. Egyes nyolc-tíz éves típusoknál előfordul a választó kapcsoló hiba, de ennek cseréje egyszerű, és nincs magas költsége sem.


Egyes típusok programválasztó kapcsoló hibája

GOW 477 típusú Candy mosógép programválasztó kapcsoló hibaTöbb háztartásban is javítottam már Candy elöltöltős mosógépet, és a tapasztalataim szerint bizonyos típusoknál jellemzően előforduló probléma, a programválasztó kapcsoló rendellenes működése. Ez alapvetően például a GOW 477, vagy a CLD 135, de több más verziójú gépnél is jelentkezik, melyeket szinte ugyanazzal az alkatrésszel szereltek. A különbség csupán annyi, hogy az eltérő mosógép típusok szerint választható programok számától függően változik a kapcsoló pozíciószáma is. Szerencsére az említett meghibásodás csak több évnyi használat után következik be.

Ilyenkor azt tapasztaljuk, hogy nem az általunk kiválasztott programnak megfelelő ledek világítanak, és a start gomb megnyomása után egy másik mosási program indul el. Továbbá a program törlése sem hajtható végre, amit a programválasztó kapcsoló, tizenkét óránál található, kikapcsolt állásba tekerésével lehet megtenni. Mivel nem történik meg a „reset” ezért az a program fog tovább folytatódni, ami esetlegesen elindításra került, de nem ment végig.

Ha az előbb leírt jelenségeket észleljük, akkor nagy valószínűséggel a programválasztó kapcsolót kell kicserélni, de ahhoz, hogy biztos legyen a hiba oka, mindenképpen hozzáértő Candy mosógép szerelőt kell hívni. Ezzel ugyanis megkíméljük magunkat a felesleges plusz kiadásoktól, és kellemetlenségektől, hiszen csak az az alkatrész lesz kicserélve, ami valóban meghibásodott, és ami a problémát okozza. Valamint az sem elhanyagolható szempont, hogy egy szakember nem csinál nagyobb bajt azzal, hogy szakszerűtlenül szereli a mosógépet, és így építi be az új alkatrészt.