Ariston mosógép szerviz

Ariston mosógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • Az Ariston mosógép szerelő az ígért kiszállási időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Ariston mosógép szerelőt keres,
valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál, a kiszállási területekről,
a márka történelméről, és a mosógépszerelő által tapasztalt, Ariston márkára
jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek
megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról, és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről, és az alapvető szemléletről!
A szerő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról, és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Szerelési területek megjelölése.
Az Ariston mosógépszerelő Budapesten, Gyálon, és Vecsésen külön kiszállási díjat nem számol fel!

Ha elromlott az Ariston mosógép, és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Ariston mosógép szerviz szolgáltatását!

Az Ariston mosógépszerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Ariston márka történelme

Az olaszországi Ariston Európa egyik legnagyobb háztartási kisgépeit gyártó vállalata, melynek 45 éves történetét folyamatosan átjárja az innováció, az állandó fejlődés és előremutatás, valamint természetesen a kimagasló minőség.

Az Ariston mindmáig Olaszország legkedveltebb és legnagyobb háztartási kisgépeket gyártó vállalata, akik főként tűzhelyeikkel váltak igazán ismertté, de miután globális branddé alakultak a kilencvenes években, az automata mosógépek piacán is letették védjegyüket. A márkanév alatt megjelenő termékek mindegyike garantálja a páratlanul stílusos megjelenés mellett a maximális innovációt és minőséget, méghozzá a kiemelkedő környezetvédelmi előírások betartása és szem előtt tartása mellett. Az Ariston célja évtizedek óta az, hogy kényelmesebbé tegye otthonunkat, amit minőségi, mutatós és jól működő háztartási gépekkel igyekeznek elérni.

Az Ariston történetét erőteljesen meghatározták a korai évek, amelyek során főként a vízmelegítők és a fűtési rendszerek jellemezték a vállalatot, így az olyan meleg vízzel dolgozó háztartási eszközök, mint az automata mosógépek vagy a mosogatógépek garantáltan megfelelő szakértelemre építve, a legmodernebb technológiákkal kerülnek megalkotásra mind a mai napig.


Olvasson az Ariston mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Az Ariston mosógépek általános leírása

Ariston mosógép szervizSzerelőként, jellemzően tíz évnél idősebb, és leginkább elől töltős Ariston mosógép az amivel találkozom. Ez valószínűleg a miatt lehet, mert manapság már kevés helyen forgalmazzák ezt a márkát. Megnyugtató viszont, hogy az alkatrész ellátás még megfelelő, de a nagyon régi gépekhez már nem szerezhető be minden. Meghibásodások szinte mindig a sok évnyi használat miatti kopás, öregedés, miatt keletkeznek, de ezek általában javíthatóak.


Az Aqualtis típus f6 hibáról részletesen

Az Ariston Aqualtis mosógép F6 hibajelzéseAz Ariston mosógépek nem túl elterjedt típusa az aqualtis fantázianévre keresztelt modell. Mivel nem nagyon gyakori az a háztartás ahol ezt a fajtát használják, így viszonylag ritkán is találkozom vele. Amikor mégis egy ilyen mosógép rendellenes működése miatt hívnak a tisztelt megrendelők, akkor az egyes gépeknél olykor eltérő hibával is találkozom. Tapasztalatom szerint azonban a legtöbbször előforduló probléma az elektronikus ajtóretesz, meghibásodása. Ezt a digitális kijelzőn megjelenő F6 hibajelzés kíséri, és általában már a beállított program sem indul el a mosógépen.

Ilyen esetben szinte mindig az ajtóreteszt kell cserélni, mely feladat elvégzéséhez javasolt a mosógép szerelő segítségét kérni. A szakszerűtlen szerelés azon felül, hogy balesetveszélyes, a mosógépben is okozhat további károkat. Akár a vezérlőelektronikát is tönkre teheti a nem megfelelően beépített alkatrész, ez pedig jelentős többletköltséget okoz.

Ha az F6 hibajelzés látható, és esetleg nem lehet kinyitni a mosógép ajtaját a megszokott módon, akkor nem érdemes erőszakkal feszegetni, mert letörhet az ajtó nyitófüle, vagy az ajtóhorog. Ezek nem kívánt, és felesleges sérülések. Sokkal kíméletesebb módja is van annak, hogy ki tudjuk nyitni a mosógép ajtaját. A tervezők felszerelték ezt a típust egy kézi nyitó mechanizmussal, amit bárki könnyen tud használni abban az esetben, ha az ajtó nem nyílik úgy, ahogy szokott.

A mosógép front oldalán, a bal alsó részen egy kis ajtó mögött, ahol a szűrő is megtalálható, van egy általában citromsárga színű műanyag szalag. Ennek csak a vége látható, de ezt a véget lefelé meghúzva kioldhatjuk az ajtóreteszt. Így nyithatóvá válik az ajtó, és ki tudjuk szedni a dobban lévő ruhákat. Ez hasznos lehet, mert ha esetleg várnunk kell egy-két napot a szerelőre, aki megjavítja a mosógépet, akkor a dobban maradó ruhák kellemetlen szagúvá válhatnak.