A szerelő válaszol.

Varga Antal elektromos háztartásigép-szerelő javítás közben.Tisztelt látogató!

A szerelő válaszol blogot, fórumot 2014.06.08. napján hoztam létre azzal a céllal, hogy segítsek a felmerülő problémák, kérdések megoldásában. A több mint egy év alatt megközelítően nyolcszáz kérdésre adtam választ a legjobb tudásom szerint, elsősorban mosógép szerelő témában, de egyéb háztartási gépekkel kapcsolatban is sok kérdés érkezett. Remélem a válaszaimmal, tanácsaimmal mindenkinek tudtam segíteni.

A jövőben új kérdések beküldésére nem lesz lehetőség, mert úgy érzem, hogy már túl sok időt vesz el a válaszok megírása, a kérdések növekvő száma miatt. Az eddigi kb. nyolcszáz kérdés, és ugyanannyi válaszom itt marad, így minden kedves érdeklődő kereshet ezekben, valamint a többi blog kategóriában. Szinte biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálja a választ, hiszen minden általános probléma felmerült már.

Köszönöm a megértésüket, tisztelettel: Varga Antal

Nem talált választ a kérdésére? Vagy inkább szakemberre bízná a javítást? Kattintson a hibabejelentés gombra, és hívja a szerelőt telefonon!

Hozzászólások lezárva.1 685 hozzászólás a “A szerelő válaszol.” témához.

 1. jo napot ,szeretném megkérdezni a microm mikor bekapcsolom burrog meg villog, érdemes-e megcsináltatni.PACIFIC.márkáju köszi

  • Kicsit kevés az információ a hibáról, de ha felhív telefonon, akkor könnyebben ki tudjuk deríteni hogy mi lehet a probléma. Egyébként ezt a márkát csak akkor tudjuk javítani, ha olyan alkatrész kell ami nem márka specifikus, tehát helyettesíthető. Megjegyzés képpen írom, hogy egy alap, új mikrohullámú sütő 10-15 ezer forint, szóval javaslom, mérlegelje hogy érdemes-e a javítás mellett dönteni!

   • Jó napot azt szeretném meg kérdezni hogy amikor be indítjuk a fűnyírót akkor csak zúg de nincs leégve mert a tekercse nem fekete.

    black&decker 1100w Elektromos fűnyíró

     • Üdvözlöm!
      Csak háztartási gépeket javítok, mint pl. mosógép, vagy mosogatógép. Javaslom, keressen meg egy kerti-gép szerelőt, vagy szervizt, ott biztos tudnak önnek segíteni!

    • Ez a probléma általában a vízvető hibája, vagy a mosószer adagoló eltömődése okozza. Ha szeretné mosógép szerelőre bízni a javítást, akkor kérem, hogy egyeztessünk időpontot telefonon, amikor is meg tudom javítani a mosógépet a helyszínen!

 2. Üdv. Van egy Beco hűtőgépem és a gáz elszállt, lehet -e cserélni a tartályát, mert jó állapotban van,
  Ha nincs mód a tartály cserére, a kompresszor új , ha átvenné fel tudná használni , 36 ezer ft-ba került a cseréje !!

  Kérem válaszoljon minél előbb , köszönöm

 3. Üdvözlöm!
  Szerteném tudni, hogy kb. 15 éves Pelgrim mosogatógépem javítható-e Ön szerint. A probléma, hogy nem szívja be a vizet.

  Köszönöm a válaszát.

  • Csókolom!
   Attól függ, hogy mi az oka annak, hogy nem vesz vizet. Ha a víz beeresztő szelep rossz, azt szerintem lehet másikkal helyettesíteni, de ha esetleg a programkapcsoló hibás, az már nem lesz hozzá. Pontosat csak akkor tudok mondani, ha láttam a gépet. Esetleg még az is lehet, hogy a mosogatógép mágnesszelepében lévő víz szűrő tömődött el.

 4. Samsung WF8804HPA mosógépnél a LE1 hibakódot ír ki a kijelző, mit jelent ez a hibakód?

   • A kérdést azért tettem fel mert egy szerelő kolléga ( nem az önök cégétől), LE1-es hibakódra egyből azt állapította meg hogy ez szivattyú probléma, amit ki is cserért potom 17000 Ft-ér, probléma meg is szűnt és elment a szerelő.
    Következő mosásnál újra ugyanez a hiba jelent meg a kijelzőn, fel is hívtam a szerelőt.
    Ő telefonon mondta hogy miket nézzek meg és miket szereljek ki, 5-6 telefonbeszélgetés után azt mondta hogy ez nagyobb probléma másnap majd kijön, azóta nem jelentkezett, még a telefonját is kikapcsolta.
    Én ezek után levettem a mosógép tetejét és néztem hogy mi lehet a probléma.
    Észre is vettem, hogy le van csúszva a mosópor adagoló csöve, amit vissza is tettem, ezek után már nem volt hibakód 4 mosás után.
    Ön szerint ez magyarázat a hibakódra?

    • Sajnálom ami történt, sok ilyen, és ehhez hasonló dolgot hallottam már olyan emberekről, akik szerelőnek mondják magukat. Nálam ilyesmi nem fordulhat elő. Persze nagyon ritkán én is tévedek, de sokkal korrektebb módon intézem az ilyen ügyeket. Inkább én legyek mínuszban, minthogy bárkit is becsapjak. Egyébként az én telefonszámaim kb. húsz éve ugyanazok. A mosógéppel kapcsolatban pedig azt gondolom, hogy ha megszűnt a hiba jelzés, akkor a probléma megoldva. Ha esetleg mégis adódik valami gond, akkor hívjon bizalommal, és beszéljünk meg egy időpontot amikor meg tudom nézni a készüléket.

 5. Tisztelt Varga Úr!

  Egy AWM600-as mikrosütő elégedett tulajdonosaként kérdezem: eltörött az időzítőgomb „nyakacskája”, amivel csatlakozik a süllyesztett ellendarabjához. Egyszer régen már cseréltük ezt az alkatrészt. Ma is cserélhető?

  Megköszönöm a visszajelzést!

  • Kedves Rimaszombati Edit!
   Az AWM 600 emlékeim szerint egy mosógép típusa. Azt javaslom, hogy keresse meg a mikrohullámú sütő hátulján található, 85-el kezdődő számsort, és küldje el nekem. Az alapján meg tudom nézni, hogy kapható-e még a nevezett gomb.
   Köszönettel: Varga Antal

 6. 85 38600 10291
  Az AWM600 a készülék elején, az ajtó által eltakart kis táblácskáról való.
  Köszönőm!!! Lefotózzam a gombot és a süllyesztett ellendarabját?

  Nagyon örülnék ha cserélhető volna – a sütő belső tere inox borítású, különleges darab. Ebben a kategóriában még nem láttam másik ilyet.

  Köszönettel: REdit

 7. Tisztelt Szerelő!

  Egy Louis Axton márkájú elöltöltős mosógépem van. Ma reggel szerettem volna használni, de amikor bekapcsoltam nem indult el. Világít a kijelző úgy ahogy szokott, de nem indul el a kiválasztott program.
  Tudna segíteni, hogy mi lehet a gond?
  Köszönettel:
  Judit

 8. Kedves Varga úr!

  ARISTON LD 87 típusú mosogatógéphez szükségem lenne felhasználói útmutatóra. Tudna ebben segíteni? Sehol nem tudok hozzá jutni. A gépem állandóan elakad az AL 03 hibakódnál, ennek sem tudom a jelentését… Segítségét köszönöm előre is. Üdv: B.Betty

  • Kedves B.Betty!
   A mosogatógép valami miatt nem üríti le a vizet, vagy nem érzékeli, hogy már nincs benne víz. Ezt okozhatja dugulás, az ürítő szivattyú, vagy akár az elektronika hibája is. Javaslom, hogy hívjon fel telefonon, ha szeretné megnézetni a készüléket egy mosogatógép szerelővel!
   Használati útmutatóér érdeklődjön a 2579327-es telefonszámon!
   Üdvözlettel: Varga Antal

 9. Tisztelt Varga Antal Úr!

  Az lenne a problémám, hogy a Zanussi mosogatógépem program indítás után csak zúg, olyan hangot hallat mintha víz mozogna benne, de nem kezdi el a programot, a lapátjait nem forgatja, majd pár perc múlva leáll, és azt a hibkódot jelzi, hogy eltömődött, vagy megtört a vízelvezető csöve, amit leellenőriztem, de megtörve nincs, (szerintem eltömődve sem). Ön szerint mi lehet a probléma?

  Köszönettel: Sarkadi Zoltán

  • Tisztelt Sarkadi Zoltán!

   Víz szint szabályzási probléma is lehet. Ha nincs víz a mosogatógépben, akkor valószínűleg az elektronika nem kap „üres” jelet a vízszint szabályzóról. Ha mosogatógép szerelőre lenne szüksége, akkor kérem keressen meg telefonon!
   Üdvözlettel: Varga Antal

 10. T.Cím!!
  Szeretnék érdeklődni, hogy elől töltős mosógépen ahogy az ajtót becsukjuk van az a tömítő nagy gumi, na most az egyik centrifugálás alkalmával össze gyűrődött, de olyan szinten, hogy nem lehet használni a gépet.
  Szeretnék érdeklődni, hogy ilyen típusú hiba javítható-e, és ha igen árban kb. mennyi lenne? Tehát megéri-e megcsináltatni, vagy a javítás benne lenne egy új mosógép árában?
  Megtisztelő válaszát várom köszönettel: Pirbusz Zoltánné

  • Tisztelt Pirbusz Zoltánné!
   Ha beszerezhető az üstszáj gumi, akkor természetesen javítható a mosógép, de tudnom kell a készülék adatait. Persze mielőtt megrendelnénk az alkatrészt, látnom kellene a mosógépet, hogy mitől gyűrődött össze a gumi. Kérem keressen meg telefonon, hogy egyeztetni tudjuk a részleteket!
   Üdvözlettel: Varga Antal

 11. Jó napot kívánok! Kb. öt éve vettem egy Flavorwave Oven Turbo főzőrendszer készüléket (AX-767 MH). Ennek a halogén izzólámpa fűtéselemcsőve kiégett. Kérdzem Óntől, hogy ez az alkatrész beszerezhető-e Magyarországon? Ha nem esetleg hol? Tisztelettel Mátyás Sándor.

  • Üdvözletem!
   Hogy őszinte legyek ezt a márka nevet nem is hallottam még. Sajnos nem tudok segíteni, de próbáljon megkérdezni háztartási gép alkatrész boltokat, hátha minta alapján tudnak adni valahol.

 12. Tisztelt Szerviz!

  A nevem Fodor Péter. Egy olyan problémába kérnék segítséget, hogy a 3 éves elektromos sütőnk (sütő része) elromlott. Hívtam szerelőt , aki megállapította, hogy a kapcsoló romlott el. Felhívtam a márkaszervizet, akik közölték ,hogy a 2 éves garancia sajnos lejárt és külön alkatrészük sincsen raktáron, mivel már nem gyártanak sütőket.
  E -bay re felmentem ott sem volt ehhez a típushoz kapcsoló.

  A tipusa .
  Márka :Bexel
  Model:AS 8S 5X
  Seria NO:0232456806110179.

  A kérdésem egyik fele az lenne, hogy esetleg maguk nekem be tudnák e szerezni az alkatrészt?
  Amennyiben nem lehet sehonnan ilyen alkatrészhez hozzájutni ,akkor estleg egy Univerrzális Kapcsoló kompatibilis lenne e hozzá?

  Előre is köszönöm a segítséget.

  Köszönettel:

  Fodor Péter

  • Tisztelt Fodor Péter!
   Köszönöm, hogy megkeresett.
   Sajnos én sem tudok segíteni, mert ehhez a márkához nincs alkatrész ellátás, mást pedig nem tudok beletenni, mint ami bele való.
   Üdvözlettel: Varga Antal

 13. Zanussi mosogatógépem Budapestról Borsodba szállítás és friss bekötés után 5 alkalommal szépen mosogatott, azóta nem engedi be a vizet, látszik dolgozna, de nem megy be a viz . Mi lehet az oka ? már kicsit előbbre huztuk, nem törik meg a vezeték . Van e kirendeltségük Miskolcon vagy Mezőkövesden ? Mert akkor kérném nézze meg valaki

  • Ha a vízcső nincs megtörve a mosogatógép mögött, akkor javaslom ellenőrizze a következőket: folyik-e rendes nyomással a víz a csapból, amire a mosogatógép van kötve. Nézze meg, hogy van-e szűrő a vízcső csapra csatlakoztatott végében, és ha igen akkor az nincs-e eltömődve. Ha ezek mind rendben vannak, akkor csavarja le a mosogatógépről a vízcsövet, és húzza ki abból a csonkból a vízszűrőt! Egy kombinált fogóval meg tudja fogni a kis műanyag fület rajta. Ha mindez nem vezetett eredményre, akkor valószínűleg túltöltötte magát vízzel a mosogatógép, vagy felhebzott benne a víz, és ezek miatt a biztonsági mágnesszelep lezárta a bejövő víz utját. Ebben az esetben javaslom, hogy keressen meg egy helyi mosogatógép szerelőt, mert a megjelölt területeken nincs szervizünk….még 🙂

 14. Kérdezném,van-é lehetőség egy VINCHI,Fantasy nevű elektromos felmosó-gép javítására.
  Alkatrész-csere?
  Vízfeltöltés után „elfelejtődött”,bekapcsolva maradt és nem melegít.
  Valami kiégett benne.

  • Sajnálom, de csak a szolgáltatásaink menüpontban szereplő készülékeket javítom, mint például mosógép, mosogatógép, stb.
   Javaslom, keresse meg a márka szervizt, ha van ilyenje annak a készüléknek.

 15. Kedves Varga Úr!
  Van egy 14 éves Whirlpool AWM 789 tipusú mosógépem, ami tegnap mosás közben leállt, a programkapcsolót kicsit tovább tolva elindult és rendben befejezte a mosást. A programkapcsoló gombja körbetekerve egy ponton elakad és csak nehezen tekerhető tovább. Lehet egyik nap ellenkező irányban akartam nullára tenni, nem tudom, de azóta van ez a hiba. Javítható-e Ön szerint a gép?
  Üdvözlettel.

  • Kedves Somlai Éva!
   Szerintem javítható a mosógép, de ha a program kapcsoló hibás akkor az nem olcsó, és ezért nem valószínű, hogy megéri a javítás. Lehet hogy más baja van, pl. fűtés, azt még megéri javítani. Javaslom, hogy beszéljünk meg telefonon egy időpontot amikor meg tudom nézni a mosógépet, mert addíg nem tudunk sokat amíg nem látta egy mosógépszerelő.

 16. üdvözöm tisztelettel! azt szeretném megkérdezni,hogy bosch kerámialapos főzőlap jobb első lapja nem melegít, a led sem jelzi.valószínű”kiégett”.Javithatható-e vagy úgy kérdezem érdemes e javítani?
  11 éves sütő+főzőlap szett.
  Főzőlapfedél :gyártó:Whirlpool Kereskedelmi kód :AKR 420

  beépíthetősütő :HEV2420EU típusu

  Válaszát előre is köszööm tirjer ferenc

  • Jó napot kívánok!
   Nekem most nem teljesen világos, hogy a főzőlap whirlpool, avagy bosch. Az is fontos lehet, hogy a főzőlap a sütőről vezérelhető, vagy nem. Az Ön által leír jelenséget okozhatja a jobb első főzőzóna hibája, vagy a kezelő elektronika meghibásodása is. A zóna valószínűleg beszerezhető, az elektronikán van olyan amit lehet javítani, de lehet az is hogy cserélni kell. Ha a sütőről kapcsolható a főzőlap, akkor az ottani kapcsoló is lehet rossz. Mindenképpen látnom kellene a gépet, hogy kiderüljön mi a probléma, és csak az után lehet tovább lépni. Tekintse meg árainkat az árak oldalon, és ha az ön számára elfogadható, akkor keressen meg telefonon, időpont egyeztetés miatt! Elérhetőségeinket megtalálja a kapcsolat oldalon.
   Üdvözlettel: Varga Antal

 17. Köszönöm.
  Végül úgy döntöttünk, hogy veszünk egy új gépet, de örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, mert nagyon hasznos.

 18. Köszönöm a tökéletes válaszát bár én valóban kissé zavarosan írtam le a gépet,de értem a választ,sajnos az Önök telephelyeitől nagyon messze lakunk.Nagyon hasznos és korrekt az oldaluk még egyszer köszönöm
  tisztelettel tirjer ferenc

 19. Kedves Varga Antal,
  Siemens tipusu mosogatogepunk mosogatas kozben ketszer is lekapcsol, ezzel egyutt leverve a biztositekot. Nem tudom milyen idos a gep mert berlok vagyunk de nem uj az biztos. Erdemes szerelot hivni vagy inkabb kezdemenyezzuk a cseret?
  Udv,Andrea

  • Kedves Bíró Andrea!
   Kicsit kevés az információ. Lehet, hogy fűtőtest hibás a mosogatógép, vagy csak az automata nem bírta a terhelést. Addíg nem tudok biztosat mondani, amíg nem láttam a készüléket. Az is kérdés, hogy miután lekapcsolt a biztosíték, utána vissza lehetett-e kapcsolni, vagy csak később. Tudni kellene azt is, hogy a program mely szakaszában állt le.
   Ha mosogatógép szerelőre lenne szüksége, kérem keressen meg telefonon annak érdekében, hogy meg tudjunk beszélni egy időpontot amikor meg tudom nézni a mosogatógépet.
   Üdvözlettel: Varga Antal

 20. Kedves Antal,

  másfél éves Siemens EH645QA16E típusú indukciós főzőlapunk durrant egyet, amikor bekapcsoltam a H jelzés világított az eldurrant főzőlapnál, de nem volt meleg, levágta a biztosítékot, és most F hibajelzés mellet egyik főzőzóna sem indul el. Így látatlanban, van valami tippje, mi lehet a probléma? Körülbelül mennyi lenne a javítási költség, amennyiben javítható?

  Köszönöm
  Kiss Petra

  • Kedves Petra!
   Valószínűnek tartom, hogy az indukciós egységgel lehet probléma, de könnyen elképzelhető, hogy a vezérlő elektronikával is probléma van. BOSCH főzőlapnál mindkettő cseréje jelentős költséggel jár, ami nem biztos, hogy gazdaságos. Ha szeretné megnézetni egy főzőlap szerelővel a készüléket, akkor kérem hívjon telefonon, hogy egyeztessünk időpontot!
   Üdvözlettel: Varga Antal

 21. Kedves Varga Antal!

  A mosógéphez adott tájékoztató szerint egyes programokhoz meg van adva a az ajánlott kiválasztandó hőfok, Kérdésem az lenne, hogy amelyik programnál csak 20, vagy 40 fokos vízhőmérséklet kiválasztását ajánlják, ott moshatok-e 60 fokkal? Pl egy egy gyors progmnál, ami 30 perces.
  Köszönettel
  Éva

  • Kedves Somlai Éva!
   Szerintem meg lehet próbálni, de ha olyan mosógépe van ami már kicsit „okosabb” akkor nem biztos, hogy a program fogja engedni a magasabb hőfok választását. Ha tud hőfokot állítani, akkor a mosási idő megnövekedhet, pl. 30 perc helyett lehet 40-45 perc.

 22. Tisztelt Varga Antal!
  Fagor 2vft-212 AL típusú kerámialap (kb. 10 éves) egyik – a leggyakrabban használt -zónája bekapcsoláskor (és felfűtéskor) kerregő zajt hallat, bár működik. A többi zóna (egyelőre) rendben van.
  Jómagam (kis elektronikai múlttal) valamilyen kondenzátor-kiszáradásra gondolok.
  Kérdésem hogy javítható/cserélhető-e az Ön véleménye szerint vagy „letelt” a készülék ideje?
  Üdvözlettel,
  Barta Gábor

  • Tisztelt Barta Gábor!
   Szerintem javítható a főzőlap. Ha nem indukciós, hanem hagyományos (piros lesz a zóna mikor bekapcsolja) akkor egyszerűbb a dolog, valószínűleg az adott lap vezérlő reléje kerreg, és azt kell kicserélni. Előzőnél már kicsit bonyolultabb a javítás, és lehet, hogy nem is lenne gazdaságos. Ha szeretné igénybe vanni a főzőlap szerelő szolgáltatást, akkor kérem hívjon telefonon!
   Üdvözlettel: Varga Antal

 23. Köszönöm válaszát, azt hiszem akkor maradok az ajánlott hőfokoknál.
  Üdvözlettel:
  Somlai Éva

 24. Üdvözlöm!
  Indesit k3c8p villanytűzhelyem órája kb. 1 hónapja elkezdett halványulni. Lehet valahogy állítani a fényerőt, vagy kezd valami kimenni benne? Ha igen, akkor az nagyjából mibe kerül?

  • Jó napot kívánok!
   Szerintem nem lehet fényerőt állítani, valószínűleg a sűtő órájával lesz gond, de elképzelhető hogy azt lehet javítani, és nem szükséges cserélni. Ha szeretné igénybe vanni a sütő szerelő szolgáltatásunkat, akkor kérem hívjon telefonon!

 25. Üdv.
  Van egy Hanseatic Premium-Line márkáju hőlégkeverős grillezős mikrónk. A gondunk az, hogy nem melegít. Belülről felmelegszik a fűtőszál is az edény/pohát is kivülről, de az étel ital hideg marad. Több funkciós és több hőfokot lehet rajta állítani, de egyiken sem melegít. A biztosítékot párom a munkahelyén tesztelte az elvileg hibátlan. Mi lehet a baj? Javítható? Árban kb mennyi lenne?
  Köszönöm.

  • Tiszteletem!
   Próbálja meg úgy, hogy csak mikrózásra állítja a készüléket! Ha úgy sem melegíti fel az ételt, akkor a mikró részével van probléma. Nem tudok arról, hogy ennek a mikrohullámú sütő márkának van-e alkatrész ellátása, ezért ha valami olyasmit kell esetleg cserélni ami nem helyettesíthető, akkor nem fogom tudni megjavítani a készüléket. A helyszínen meg tudom mondani hogy mi a probléma, és mennyibe kerül a javítás, ha nem kell alkatrész, vagy ha valami olyan kell amit lehet helyettesíteni. Kérem tekintse meg az árak oldalunkat, ahol tájékozódhat a munkadíjakról. Ha szeretné igénybe vanni a mikrohullámú sütő javítás szolgáltatásunkat, akkor kérem hívjon telefonon, időpont egyeztetés miatt!

 26. Üdvözlöm Varga Úr!

  Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a mikróhullámú sütöm felső kis indító kapcsolója /fekete/ letört. Ugyan lehet venni 2885.- Ft -ért, de én nem tudom beszerelni. Tudna -e segíteni abban, hogy beszerezhető -e Ön által és természetesen beszerelnék-e? A mikró Whirlpool. a szervíszáma 8587211. Vagy van még rajta egy szám MWD 201/WH. Mennyi lenne a beszereléssel együtt? Nyugdijas vagyok, , ezért szeretném tudni, a összeget, hogy érdemes lenne-e megcsináltatni.

  Várom válaszát.

  Üdvözlettel
  Balázsi Judit

  • Tisztelt Balázs Judit!
   Természetesen tudom vállalni a beszerelést, az általános javítás kategóriában. De mielőtt pénzt költene mikrohullámú sütő szerelőre, azt javaslom gondolja meg a dolgot! Mérlegelje azt, hogy erre a készülékre költ-e 8-10 ezer forintot (a gomb árával együtt) mert szerintem jobban jár ha egy új készüléket vesz 10-15 ezerért. Egy alap mikrohullámú sütő új ára kb. ennyi. Ha szüksége van a szolgáltatásunkra, akkor kérem hívjon telefonon időpont egyeztetés miatt!

 27. Tisztelt Varga Úr!

  Köszönöm szépen a tanácsát, átgondolom. Ha bármire szükségem lesz, tudom, hogy Önhöz kell fordulnom.

  További jó munkát kívánok.
  Üdvözlettel
  Balázsi Judit

 28. Kedves Varga Antal!

  Van egy Electrolux EOB53003X típusú elektromos,beépített sütőnk. Ma este bekapcsoltam, hogy előmelegítsem, majd kb. 5 perc után az egész lakásban lecsapta az áramot. Mikor visszakapcsoltuk, észrevettük, hogy a sütőtér lámpája már nem ég, valamint leállt a ventilllátor (légkeveréses funkció) Utóbbiban nem vagyok biztos, hogy rögtön az áram visszakapcsolása után történt, vagy pár perccel később, de gondolom, minden összefügg. 🙂 Ezt követően bármerre tekertem a hőfokszabályozót, a termosztát ellenőrző lámpa nem gyulladt ki. Van esetleg ötlete, hogy mi történhetett, illetve hogy van-e rá megoldás?

  Üdvözlettel és köszönettel:

  Szilágyi Erzsébet

 29. Annyit még hozzátennék, hogy az áramellátással nincs gond, mert a digitális óra világít (ugyan nem próbáltuk rajta beállítani a pontos időt).

  • Kedves Szilágyi Erzsébet!
   Amíg a pontos időt nem állítja be az órán, addíg semmit nem fog csinálni a sütő. Hogy lecsapta a biztosítékot, az valószínűleg az egyik fűtőtest hibája miatt lehetett. Persze biztosat csak akkor tudok mondani, ha láttam a készüléket. Ha sütő szerelőre lenne szüksége, kérem hívjon telefonon!