Beko mosógép szerviz

Beko mosógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • A Beko mosógép szerelő az ígért kiszállási időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Beko mosógép szerelőt keres,
valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál, a kiszállási területekről,
a márka történelméről, és a mosógépszerelő által tapasztalt, Beko márkára
jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek
megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról, és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről, és az alapvető szemléletről!
A szerő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról, és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Szerelési területek megjelölése.
A Beko mosógépszerelő Budapesten, Gyálon, és Vecsésen külön kiszállási díjat nem számol fel!

Ha elromlott a Beko mosógép, és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Beko mosógép szerviz szolgáltatását!

A Beko mosógépszerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Beko márka történelme

A Beko története az 1950-es évek Törökországába nyúlik vissza, de a gyártó évtizedekig egészen más területen mozgott, mígnem a nyolcvanas évek végén, sok-sok átalakulás után belekezdtek a háztartási gépek készítésébe, amivel az volt a céljuk, hogy olcsó, ámde minőségi termékeket biztosítsanak a vásárlók számára.

Törekvéseik csakhamar meg is hozták az eredményt, hiszen a Beko az 1990-es években exporttermékként már eljutott az európai és a tengerentúli piacokra is, így már nemcsak Törökország határain belül, hanem a világ más részén is megjelent a gyártó neve a boltok polcain. Ez nem volt véletlen, hiszen a Beko-t már a kezdetektől arra tervezték, hogy világmárkává nője ki magát, így háztartási kis- és nagygépeik ma már a világ minden táján, több mint 100 országban, köztük Magyarországon is ismertek.

A Beko bár nem a prémium minőségéről ismert, ellenben termékeik könnyedén fel tudják venni a versenyt a nevesebb nyugati vagy ázsiai gyártók háztartási gépeivel. Különösen kedveltek a cég kisebb termékei, valamint automata mosógépei az emberek körében, aminek jelentőségét jól mutatja, hogy ma más minden második másodpercben eladnak valahol a világon egy Beko márkanévvel ellátott masinát.


Olvasson a Beko mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

A Beko mosógépek általános leírása

Beko mosógép szervizA Beko mosógép jó választás lehet azok számára, akik nem szeretnének túl sokat költeni. A márka még nem annyira ismert, és elterjedt, de viszonylag alacsony ára miatt több háztartásban is megtalálható. Egyszerű szerkezetű, és könnyen kezelhető mosógép. Beko mosógép szerelőként azt gondolom, hogy amire egy átlagos magyar háztartásban szükség van, azt tudja teljesíteni ez a készülék. Tartósságát tekintve az árához képest elfogadhatónak mondható.


Az E6 hibajelzés ismertetése

Beko mosógép E6 hibajelzés a kijelzőnMint ahogy minden szénkefés motorral gyártott mosógépnél, úgy a Beko márka több típusánál is előfordulhat az a jelenség, hogy a mosási ciklusban, amikor lassú fordulaton kezd el működni a motor, az hirtelen felpörög. Ennek kíséretében nagyokat ugrik a készülék, mert a vizes ruha súlya ilyenkor még nincs kiegyenlítve a forgódob teljes belső felületén. Szerencsésebb esetben ezek elmaradnak, és el sem indul a dobforgás, vagy csak a centrifugázás nem történik meg. Leggyakrabban az E6 hibával áll le a program, ha az előbb leírtakat tapasztaljuk. Az okokat tekintve többféle probléma is elképzelhető.

Legtöbb esetben a szénkefés mosómotor meghibásodása okozza az említett hibajelzést. Azonban az is lehetséges, hogy a vezérlőelektronika, és a motor közötti elektromos kapcsolat nem megfelelő. Néha maga a vezérlés az ami a hibát előidézi, de ez nem jellemző. Az első két esetben valószínűleg még megéri kijavítani a hibát. Az elektronika esetleges cseréjénél, a magas költség miatt már mérlegelni kell, mert ez akár a mosógép pillanatnyi értékét is meghaladhatja.

Természetesen a rendellenesség forrásának pontos meghatározását csak a helyszíni hibamegállapítás során lehet elvégezni. Ezt a feladatot mindenképpen bízzuk hozzáértő, és kellő tapasztalattal rendelkező mosógép szerelőre! Ezen tulajdonságok nélkül áramütést, vagy más, fizikai sérülést is szenvedhet az illető, aki megbontja a gépet. Nem beszélve arról, hogy további meghibásodások, és ezáltal további költségek is felmerülhetnek, a szakszerűtlen szerelés miatt.