Electrolux mosógép szerviz

Electrolux mosógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • Az Electrolux mosógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Először jár nálunk? Olvassa el megrendelőink véleményeit!

Megbízható Electrolux mosógép szerelőt keres,
valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál, a kiszállási területekről,
a márka történelméről, és a mosógépszerelő által tapasztalt, Electrolux márkára
jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek
megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról, és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről, és az alapvető szemléletről!
A szerő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról, és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Megrendelőink véleményei

Szerelési területek megjelölése.
Az Electrolux mosógépszerelő Budapesten, Gyálon, és Vecsésen külön kiszállási díjat nem számol fel!

Ha elromlott az Electrolux mosógép, és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Electrolux mosógép szerviz szolgáltatását!

Az Electrolux mosógépszerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Electrolux márka történelme

Az 1901-ben megalapított Electrolux jelenleg a világ egyik vezető háztartási gépeket gyártó vállalata, akik több mint 150 országban vannak jelen a boltok polcain. A márkanév alatt megjelenő készülékek mindegyikét kifejezetten a professzionális fogyasztók igényeihez igazították, ezáltal a magas minőség mellett az innováció és a funkcionális dizájn jellemző rájuk.

A gyártó minden egyes új termékénél már a fejlesztés során figyelembe veszi a felhasználók igényeit, és ezekhez igazítva kerülnek megalkotásra az újabb háztartási gépek, amelyek között a mosógépektől kezdve, a sütőkön át az egészen kis készülékekig bezárólag mindent megtalálhatunk. Az Electrolux termékeire mindig is jellemző volt, hogy innovatív újdonságokkal igyekeznek meghódítani maguknak a vásárlókat, ami a világ első porszívójától kezdve, az 1950-es években piacra dobott első mosógépen át mindmáig igaz a márkanév alatt megjelenő összes háztartási kis- és nagygépre.

Az Electrolux mindmáig odafigyel arra, hogy vásárlóik a pénzükért cserébe kimagasló minőséget és a legmodernebb technológiákat kapják cserébe, de élen járnak többek között a futurisztikus dizájn, valamint a környezettudatosság tekintetében is.


Olvasson az Electrolux mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Az Electrolux mosógépekről általánosságban

Electrolux mosógép szervizAz Electrolux mosógép közkedvelt hazánkban, mert megbízhatónak tartjuk, és a dizájn is megnyerő az emberek számára. A széles típus választék közül mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Kapható keskenyített változatban is, így a kisebb helyeken jobban elfér. Manapság a régi szénkefés motorok helyett már több típust is inverter technológiával gyártanak, miáltal sokkal halkabb lett a gép működése. A régebbi felül töltős gépekben leggyakrabban középrészt kell cserélnie a szerelőnek, az újabb kiadásokban időnként vezérlő elektronika hibával lehet találkozni.


A csapágy hibás felültöltős gép

Felültöltős Electrolux mosógép csapágy hibaAz Electrolux felültöltős mosógépek szinte mindegyik típusát ugyanolyan fajta középrésszel, csapággyal szerelték össze. Bár hozzá kell tenni, hogy a régebbiek még szimeringesek voltak, ellentétben az újabb, „V” gyűrűs változattal. Az utóbbi nem annyira tartós, de azért az is évekig bírja a mosás során keletkező igénybevételt. A csapágyazás általában akkor kezd el tönkremenni, ha az említett szimering, vagy „V” gyűrű, elhasználódik, és át engedi a mosóüstben lévő vizet. Ez egy idő után a csapágyházból kimossa a kenőanyagot, és elkezdődik a korrodálás.

Érdemes odafigyelnünk a mosógép hangjára működés közben. Ha rendellenes hangot hallunk, akkor érdemes kikérni a mosógép szerelő véleményét, megelőzve ezzel a súlyosabb problémát, és ezáltal a magasabb javítási költséget is. Eleinte csak centrifugálásnál, később már a mosási fordulatszámon is hallható egy mély, zúgó hang, ha valamelyik oldali csapágyazással baj van. Ne várjuk meg azt, hogy ez a hang olyan hangos legyen, hogy be kelljen csukni a fürdőszoba, vagy a mosókonyha ajtaját, hogy elviselhető legyen a zaj! Sajnos sokszor csak ilyenkor hívnak engem, és előfordul, hogy már csak a komplett mosóüst csere segítene, ami viszont olyan költséges, hogy nem éri meg a ráfordítást.

Ha még az előtt a szervizhez fordulunk, és kicseréltetjük a középrészt, mielőtt a mosódob tengelye is jelentősen károsodna, akkor még gazdaságos lesz a javítás, és tovább használhatjuk a készüléket. Jellemzően először a hajtás ellenoldali középrész hibásodik meg. Én a helyszínen nem csak a problémás oldallal szoktam foglalkozni, hanem ellenőrzöm a másikat is, és ha annak rendellenessége is hamarosan várható, akkor erre felhívom a megrendelő figyelmét. Ilyenkor érdemes azt is cserélni, mert csak az egy, plusz alkatrész árával emelkedik a költség, többlet munkadíjat én nem szoktam kérni e miatt.

Mindent összevetve, ha szokatlanná válik a mosógép hanga, és centrifugálásnál morgó, zúgó, hangot hallunk, akkor vegyük fel a kapcsolatot a szervizzel annak érdekében, hogy tisztázott legyen a hang forrása. Ne feledjük, hogy egy tapasztalt szakember kevesebbe kerül, mint egy új mosógép, ezért bízzuk inkább rá a javítást!