LG mosógép szerviz

LG mosógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • Az LG mosógép szerelő az ígért kiszállási időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Először jár nálunk? Olvassa el megrendelőink véleményeit!

Megbízható LG mosógép szerelőt keres, valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál, a kiszállási területekről,
a márka történelméről, és a mosógépszerelő által tapasztalt, LG márkára
jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek
megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról, és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről, és az alapvető szemléletről!
A szerő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról, és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Megrendelőink véleményei

Szerelési területek megjelölése.
Az LG mosógépszerelő Budapesten, Gyálon, és Vecsésen külön kiszállási díjat nem számol fel!

Ha elromlott az LG mosógép, és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com LG mosógép szerviz szolgáltatását!

Az LG mosógépszerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


LG márka történelme

Az LG a világ szórakoztató elektronikai és háztartási gépeket gyártó vállalatai közül az egyik legnagyobbnak és legismertebbnek tekinthető. A dél-koreai céget 1957-ben hozták létre annak érdekében, hogy hazai alkatrészekből készítsenek olcsó és megbízható eszközöket az országban élőknek.

Az LG márkanév a Lucky és a Goldstar nevek összevonásából, illetve a két cég összeolvadásából született 1995-ben, avagy jóval a megalapítást követően. Bár egyszerű rádiógyártóként kezdték tevékenységüket, azonban miután multinacionális márkává váltak, és elsőként alapítottak dél-koreai gyártóként külföldi leányvállalatot, alaposan szélesítették kínálatukat, és számtalan divíziót hoztak létre, aminek hála külön részleg alatt készülhettek háztartási gépeik, amelyek között hűtőszekrényeket, porszívókat és mosógépeket is találhatunk. Az LG a nyolcvanas évek óta forgalmazza termékeit Európában, és számtalan innovatív ötletet valósítottak meg, így miközben ők készítették el a világ első koreai mosógépét, mindezen felül pár évvel ezelőtt ők alkották meg a világ első gőzmosógépét is.

Az LG mára az egyik legkedveltebb és legismertebb márkanévvé nőtte ki magát a háztartási gépek piacán, és folyamatos újdonságaikkal, valamint megbízható teljesítményükkel képesek tartani is ezt a pozíciójukat. Jellemzőjük, hogy bár magas minőséget kínálnak, megmaradnak elérhető áron, termékeik megjelenése pedig gyakran olyan előremutató, hogy azért nem egyszer nívós díjat is átvehettek már.


Olvasson az LG mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Az LG mosógépek bemutatása nagy vonalakban

LG mosógép szervizManapság az LG mosógép első pillantásra legmeggyőzőbb tulajdonsága a modern, tetszetős külső. Látszik, hogy komoly tervezés áll a gyártás hátterében. Nem csak a fények, és kezelő gombok teszik csábítóvá, hanem a szín választék is. Választhatunk mintás bordót, pirosat, és a klasszikus szürkét, és fehéret is. Ez a márka is alkalmazza a direct drive technológiát, ami egyéb előnyök mellett nagyon csendessé teszi a gép működését. Általában a motor forgását figyelő hall szenzort, vagy dob csapágyat kell cserélni az újabb gépekben.


Az „LE” hibakódról részletesebben

Az LE hibajelzés részletes leírásaAz LG, elsők között alkalmazta mosógépeiben a „direct drive” technológiát, ami közvetlen hajtást jelent. E miatt egyszerűbb lett a szerkezeti felépítés, mert a hagyományos motort, és az ékszíjas erőátvitelt, felváltotta egy közvetlenül a mosódob tengelyére épített inverteres motor. Ennek köszönhetően kisebb a meghibásodás esélye, és a működése is sokkal halkabb az elődjéhez képest. Azonban néha mégis előfordul, hogy „LE” hibajelzés látható a kijelzőn. A probléma oka legtöbbször az inverteres motor fordulatszámát ellenőrző szenzor rendellenes működése.

A hibaüzenetet megelőzően azt tapasztaljuk, hogy a mosási program futása közben a forgódob, amiben a ruhák vannak, nem fordul körbe, hanem csak egy-két centit mozog jobbra-balra. Ezt a jelenséget a megszokottnál hangosabb, búgó hang is kísérheti. Felül töltős mosógépeknél nem látunk bele a masinába, ezért csak a hang, de leginkább a kijelzőn megjelenő hibakód az, ami egyértelművé teszi, hogy valami gond van a működéssel. Ilyenkor sajnos csak annyit tehet a készüléket használó, hogy kikapcsolja a gépet, és a szűrőn keresztül leengedi a vizet, ami főleg az elöl töltős gépeknél szükséges azért, hogy nyitható legyen az ajtó. A ruhákat csak ezek után lehet kivenni. A javításhoz hívjon szakembert!

A hibás szenzort cserélni kell, amihez meg kell bontani az inverteres motort. Ennek elvégzése odafigyelést, és szakértelmet igényel. A hibás alkatrész cseréje nem túl költséges, de ha valaki szakértelem nélkül fog hozzá, akkor könnyen okozhat olyan problémát, ami a motor, vagy a vezérlő elektronika meghibásodásához vezethet. Ezek javítása nem olcsó. Ezért javaslom, hogy a szervizelést egy gondosan kiválasztott mosógépszerelőre bízzuk, aki tudja, mit csinál!