Fagor mosógép szerviz

Fagor mosógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • A Fagor mosógép szerelő az ígért kiszállási időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Fagor mosógép szerelőt keres,
valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál, a kiszállási területekről,
a márka történelméről, és a mosógépszerelő által tapasztalt, Fagor márkára
jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek
megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról, és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről, és az alapvető szemléletről!
A szerő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról, és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Szerelési területek megjelölése.
A Fagor mosógépszerelő Budapesten, Gyálon, és Vecsésen külön kiszállási díjat nem számol fel!

Ha elromlott a Fagor mosógép, és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Fagor mosógép szerviz szolgáltatását!

A Fagor mosógépszerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Fagor márka történelme

A Fagor vállalatot Spanyolországban alapította egy José Maria Arrizmendieta nevű lelkész még 1954-ben, aki először csak egy műszaki középiskolát létesített, melynek diákjaival összefogva megalapították a gyárat, ami kifejezetten háztartási gépek készítésére szakosodott.

A Fagor az évtizedek folyamán Európa öt legnagyobb háztartási gépeket gyártó cége közé nőtte ki magát, leányvállalatuk 18 országban van jelen, termékeiket pedig a világ 130 országában lehet kapni. A gyártó kapcsán a legnagyobb érdekesség, hogy ők készítik a kontinensen a legtöbb felültöltős mosógépet, amelyek mellett termékpalettájukon rengeteg más egyéb termék is megtalálható, de kiemelten büszkék AAA kategóriás mosógépeikre, amelyek elképesztően kevés vízzel és elektromos árammal tudnak működni. A Fagor mosógépei 8 kilogrammnyi ruhát akár 50 perc alatt is tisztára mosnak – ez más mosógépekhez viszonyítva nagyon jó teljesítmény –, de gyorsaságuk mellett olyan programokat is garantálnak, melyeket a legtöbb gyártó terméke nem.

A Fagor természetesen más háztartási kis- és nagygépe esetében is ugyanezt az innovációt biztosítja, így aki a márkanév mellett dönt, az biztos lehet abban, hogy cserébe páratlan minőséget, a legmodernebb technológiákat és mai dizájnt kap cserébe, hovatovább a környezettudatosság tekintetében is a legjobbra számíthat.


Olvasson a Fagor mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

A Fagor mosógépek általános jellemzői

Fagor mosógép szervizA Fagor mosógép egy átlagosan elterjedt készülék, felül, és elöl töltős kivitelben is forgalomban van. Viszonylag tartósnak mondható, és az ára sem túl magas. Szerelési tapasztalataim szerint inkább csak a számtalan mosási program lefutása miatt jelentkeznek elhasználódási hibák. Ilyen például a mosó motor szénkeféjének kopása. Bizonyos elől ablakos típusnál többször is találkoztam már a külső, műanyag ajtókeret, és/vagy az ajtó zsanér törésével. Előfordul az ajtó, nyitó fülének rongálódása is.


Egyes típusok anytónyitó fül problémája

Fagor mosógép ajtónyitó fülTöbbször kerestek már meg azzal a problémával, hogy nem tudják kinyitni a mosógép ajtaját a program vége után. Ez inkább az elöltöltős változatoknál fordul elő, a felültöltősöknél nem jellemző. Egyes esetekben az elektromos ajtóretesszel van gond, néha pedig a nyitószerkezet mozdul el, ami miatt az nem nyitja az ajtót. A rendellenesség leggyakoribb oka azonban, hogy az ajtónyitó fül megreped, vagy eltörik. Ez az alkatrész rendszerint műanyagból készül, és nem bírja a túlzott erőhatásokat, tehát ha az ajtó nem nyílik a megszokott módon, akkor jobb, ha szerelőt hívunk.

A Fagor mosógépeknek csak egyes típusainál kell legtöbbször ajtófület cserélni. Ilyen például a 3F-111, az FE-538, vagy az 1Fe73, de több más verziót is azzal a fajta nyitófüllel gyártottak, ami az illusztrációs képen is látható. Persze nem kell aggódnia azoknak, akik a felsorolt típusszámú készülékek valamelyikét használják, mert ha kellő odafigyeléssel nyitják az ajtót, akkor sok évig nem lesz gond a szóban forgó alkatrésszel. Ez szinte mindegyik márkára igaz, nem csak a Fagorra.

Ha Ön azt tapasztalja, hogy nem nyílik az ajtó úgy, ahogy addig megszokta, akkor bízza mosógépszerelő szakemberre a pontos hibamegállapítást, és a javítást is! Az ajtót feszegetni nem célszerű, mert a műanyag könnyen törik, és további hibákat is okozhat a mosógépben. Az ajtónyitó fül cseréjéhez szét kell bontani magát az ajtót, ami nem mindig egyszerű. Ezért nem javaslom, hogy valaki szakmai tapasztalat nélkül próbálja ezt megtenni, mert sérüléseket okozhat az ajtóban, vagy a saját testi épségében. Arról nem beszélve, hogy nem szép egy összekarcolt készülék, vagy egy megrepedt ajtó.