Siemens mosógép szerviz

Siemens mosógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • A Siemens mosógép szerelő az ígért kiszállási időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Siemens mosógép szerelőt keres,
valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál, a kiszállási területekről,
a márka történelméről, és a mosógépszerelő által tapasztalt, Siemens márkára
jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek
megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról, és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről, és az alapvető szemléletről!
A szerő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról, és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Szerelési területek megjelölése.
A Siemens mosógépszerelő Budapesten, Gyálon, és Vecsésen külön kiszállási díjat nem számol fel!

Ha elromlott a Siemens mosógép, és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Siemens mosógép szerviz szolgáltatását!

A Siemens mosógépszerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Siemens márka történelme

A Siemens egy az 1800-as évek közepén alapított német vállalat, amely az 1900-as évek elejétől foglalkozik háztartási gépek gyártásával, és mára a világ egyik legjelentősebb márkájának tekinthető a piacon.

A Siemens meglehetősen korán, már 1928-ban bemutatta a világ első dobos mosógépét, amely akkoriban óriási találmánynak számított, és a nagy népszerűség miatt csakhamar folytatták is fejlesztéseiket. 1985-ben a Siemens a világon elsőként dolgozta ki azt a technológiát, amely Aquastop név alatt páratlan biztonságot garantált mosógépeinek, amit később folyamatos innovatív újdonságok, modern dizájnmegoldások, valamint környezetvédelmi törekvések követtek. Utóbbinak köszönhetően a Siemens az egyik első volt a piacon, akik páratlanul alacsony víz- és energiafelhasználás mellett biztosították azt, hogy mosógépeik gyorsan és alaposan megtisztítsák ruháinkat a szennyeződésektől.

A Siemens neve mindmáig egyet jelent a kimagasló minőséggel és megbízhatósággal, amit a gyártó minden termékével a legmodernebb technológiák és a legjobb minőségű alapanyagok társaságában garantál, gyakran futurisztikus dizájn társaságában.


Olvasson a Siemens mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

A Siemens mosógépekről röviden

Siemens mosógép szervizA Siemens mosógép egy valóban időt álló szerkezet, és esztétikailag is az elsők között szerepel. A precíz kivitelezésnek köszönhetően sokáig használható marad, ami nem utolsó szempont ha azt vesszük, hogy az ára a felső-közép kategóriába tartozik. A legtöbb helyen inkább csak az elöl ablakos modellel találkozom, de a felül töltős kivitelhez is kell néha szerelő. Mindkét variációnál csak a sok éves elhasználódás miatti problémákat kell javítani, mint például a motor szénkeféjének cseréjét.


Az E32-F32 hibajelzés leírása

Siemens mosógép F32 hibajelzésSzinte mindegyik Siemens mosógép típus, amely szoftveresen programozott vezérlőelektronikával szabályozza a motor fordulatszámát, el van látva a túl nagy kiegyensúlyozatlanság elleni védelemmel. Ez érthetőbben fogalmazva azt jelenti, hogy ha a mosódobon belül nem rendeződnek el megfelelően a ruhák, és emiatt a súlyelosztás nem egyenletes, akkor a készülék vagy csökkenti a centrifuga fordulatszámát, vagy leállítja a programot. Erre azért van szükség, mert nagy fordulaton a mosóüst olyan mértékben kilengene, hogy az a mosógép károsodását okozná.

Ha azt érzékeli a vezérlés, hogy a súlyeloszlás nem megfelelő, akkor többször is újra indulhat a centrifugálási folyamat, ezzel javítva a ruhák egyenletesebb elosztását. Így a programidő természetesen megnövekszik. Ha leáll a program a szóban forgó probléma miatt, akkor típustól függően megjelenik az E32 vagy az F32 hibajelzés. Ilyenkor annyit tehetünk, hogy megvárjuk amig nyitható az ajtó, és hozzáteszünk, vagy elveszünk a ruhamennyiségből, és elindítunk egy centrifugálási programot. Legkönnyebben úgy kerülhetjük el a kiegyensúlyozatlanságot, ha együtt mossuk a kisebb, és a nagyobb ruhadarabokat. Kis szőnyeget, illetve nagyobb fürdőszobai kilépőt pedig ne tegyünk a mosógépbe, ha lehet!

Az E32 vagy az F32 hibát általában a fent leírtak okozzák, de néha motor, vagy akár vezérlőelektronika hiba miatt is előfordulhat. Ha az említett javaslatok mellett, vagy azok ellenére sem elfogadható a centrifugálás eredménye, vagy a hibakód valamelyike megjelenik a kijelzőn, akkor célszerű mosógép szerelő segítségét kérni. A hiba okának pontos megállapításához, és a mosógép javításának elvégzéséhez, mindenképpen azt javaslom, hogy forduljon szakemberhez!