AEG mosógép szerviz

AEG mosógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • Az AEG mosógép szerelő az ígért kiszállási időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Először jár nálunk? Olvassa el megrendelőink véleményeit!

Megbízható AEG mosógép szerelőt keres, valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál, a kiszállási területekről,
a márka történelméről, és a mosógépszerelő által tapasztalt, AEG márkára
jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek
megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról, és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről, és az alapvető szemléletről!
A szerő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról, és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Megrendelőink véleményei

Szerelési területek megjelölése.
Az AEG mosógépszerelő Budapesten, Gyálon, és Vecsésen külön kiszállási díjat nem számol fel!

Ha elromlott az AEG mosógép, és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com AEG mosógép szerviz szolgáltatását!

Az AEG mosógépszerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


AEG márka történelme

Az AEG a világ egyik legnagyobb és legismertebb háztartási gépeket gyártó vállalata, akik 1887 óta vannak jelen a piacon, és több mint egy évszázados múltjuk alatt gyakran törtek az élre innovatív technológiai újításaikkal és dizájnötleteikkel.

Az AEG egyike volt azoknak a gyártóknak, akik a történelem során először alkalmaztak egy dizájnert annak érdekében, hogy háztartási gépeik ne csak funkcionalitásuk tekintetében legyenek az élen, hanem a megjelenés terén is. A vállalat persze mindig az elsők között járt a technológiai fejlesztésekben! Ők alkották meg az első elektromos hajszárítót, a kompresszoros hűtőt, sőt a világ első automata mosógépe is az ő nevükhöz fűződik 1958-ból. Amikor másokat még csak a profit érdekelt, az AEG elsőként kezdett el foglalkozni a környezetvédelmi szempontokkal, ami mára minden egyes háztartási gépüknél alapvető kritérium, legyen szó akár energia-, akár vízfogyasztásról.

Az AEG persze nemcsak a múltban, hanem a jelenben is az élen jár, így rendszeres díjazottak a különféle expókon, miközben a gyártó készülékei egyre összetettebb feladatokra képesek, így például mosógépeikben gyapjú és selyem is mosható, illetve szárítható, főzőlapjaik pedig a professzionális készülékek technológiáival dolgoznak. Az AEG ma egyet jelent a német mérnöki munka magasiskolájával, valamint a dizájn és a precizitás összhangjával!


Olvasson az AEG mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Az AEG mosógépekről általában

AEG mosógép szervizAz AEG mosógépek közepesen elterjedtnek mondható hazánkban. Árukat tekintve a felső közép kategóriába sorolható, megnyerő esztétikai, és műszaki jellemzői miatt közkedveltek. Szerelhetőség szempontjából megfelelőnek tartom, de csapágyszett cserénél alaposan szét kell szedni. Javításuk gyakran több szakértelmet kíván. Szerelőként a régebbi készülékeknél leggyakrabban fűtőtest, vagy ajtó kapcsoló hibával találkozom, az újabb mosógépeken előfordul a vezérlő elektronika hiba is.


Az E40-E41 hibajelzés leírása

AEG mosógép E40 és E41 hibajelzés leírásaElőfordulhat, hogy miután bepakoltuk a szennyes ruhákat, és indítanánk a programot, a masinánk nem indul el, mert úgy érzékeli, hogy nincs becsukva az ajtó. Ennek oka az is lehet, hogy tényleg nem csuktuk be a mosógép ajtaját, de egyebek mellett ajtózár hiba is okozhatja a problémát. AEG mosógépeknél a legtöbb esetben azt tapasztaljuk, hogy a program indítását követően három kattanás hallható, ez után pedig E40 vagy E41 hibajelzéssel leáll a készülék. Kijelzős változat esetében ez látható, kijelző nélküli verzión pedig a hibakód szerinti led villogás tapasztalható.

Az említett hibakódoknak, az ajtózár meghibásodásán kívül más oka is lehet, például vezetékszakadás, vagy csatlakozási hiba, esetleg a vezérlő elektronikával is lehet baj. Fontos, hogy szakértelem hiányában senki ne álljon neki szétszedni a berendezést, mert könnyen lehet, hogy nagyobb bajt csinál. A pontos hibamegállapítást, és a javítást, mindig bízzuk inkább a mosógépszerelőre! Egy tapasztalt szerelő azonnal tudja, hogy mihez, és hogyan kell nyúlni. Az is lényeges, hogyha egyszer már szembesültünk a szóban forgó hibajelzéssel, akkor ne kísérletezzünk többször, mert az elektromos ajtózár hibája, a vezérlő elektronikát is tönkre teheti, ha több esetben is megpróbálják indítani a gépet. Az elektronika cseréje pedig nagyon költséges.

Érdekes, hogy néha az E40 hibakód kerül kijelzésre, vagy a hibatároló memóriába, pedig a valós problémának tulajdonképpen semmi köze az előzőekben leírtakhoz. Egy-egy esetben találkoztam már olyannal, hogy a fűtőtest rendellenessége idézte elő a hibajelzést. Ezért fontos a megfelelő szakember kiválasztása a javítás elvégzéséhez. Ugyanis ha csak magára a hibakód jelentésére összpontosítunk, az nem minden esetben ad pontos tájékoztatást a valós helyzetet illetően. Egy tapasztalt szerelő azonban tudja, hogy mit kell tenni, és ismeri az összefüggéseket is. Ezért csak azt az alkatrészt javítja, vagy cseréli, ami elromlott, és ezért lesz olcsóbb annál, mint aki csak sötétben tapogatózik, és azt is cseréli, aminek semmi baja.