Zanussi mosogatógép szerviz

Zanussi mosogatógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • A Zanussi mosogatógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Először jár nálunk? Olvassa el megrendelőink véleményeit!

Megbízható Zanussi mosogatógép szerelőt keres,
valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosogatógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál, a kiszállási területekről,
a márka történelméről, és a mosogatógép szerelő által tapasztalt, Zanussi márkára
jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek
megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról, és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről, és az alapvető szemléletről!
A szerő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról, és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Megrendelőink véleményei

Szerelési területek megjelölése.
A Zanussi mosogatógép szerelő Budapesten, Gyálon, és Vecsésen külön kiszállási díjat nem számol fel!

Ha elromlott a Zanussi mosogatógép, és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Zanussi mosogatógép szerviz szolgáltatását!

A Zanussi mosogatógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Zanussi márka történelme

A Zanussi egy 1916-ban, Olaszországban alapított háztartási gépeket gyártó vállalat, melyet egy fiatal olasz vállalkozó, Antonio Zanussi hívott életre. Tevékenységi körük a kezdetekben a kályhákra korlátozódott, de csakhamar bővítettek gázsütőkkel és egyéb háztartási gépekkel, melyekre mindig is a kompakt kialakítás, a teljesítmény és a könnyed használat volt a jellemző.

A Zanussi az ötvenes-hatvanas évekre Európa egyik vezető háztartási kisgépeket gyártó vállalatává vált, így kínálatukban csakhamar megjelentek többek között a mosógépek is, amelyek már a kezdetektől rendelkeztek az imént felvázolt tulajdonságokkal. A Zanussi termékeit sokan azért szeretik, mert jó megjelenésük és minőségük mellett rendkívül könnyen és egyszerűen elvégzik feladatukat, méghozzá rendkívüli takarékosság mellett, amelyen túl termékeik garantálják azt, hogy akár a legkényesebb és legpiszkosabb ruhák is tökéletesen tisztává váljanak.

A Zanussi évek, sőt évtizedek óta nagy figyelmet fordít még arra, hogy mosógépeik nagyon széles programválasztékkal legyenek felvértezve a sokszínűség érdekében, ami mellett akár különálló, akár beépíthető típust választunk magunknak, az előkelő megjelenés minden esetben garantált lesz.


Olvasson a Zanussi mosogatógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Néhány általánosság a Zanussi mosogatógépekről

Zanussi mosogatógép szervizA Zanussi mosogatógép egy középkategóriás eszköz, aminek nagy hasznát vehetjük egy átlagos családban. A 60 centi széles verziót a nagyobb családoknak, míg a 45 centis kivitelt a kisebb létszámú famíliák számára javaslom. A 2012 előtt gyártott szélesebb készülékeknél tapasztalható, hogy az alsó szórókar az összeillesztés mentén szétnyílik, így egyrészt nem is mosogatja el megfelelően az alsó kosárban lévő edényeket, másrészt pedig vízfolyás jelenik meg a gép ajtaja alól. Ezt egyszerűen megoldhatjuk az alkatrész cseréjével, amihez még szerelő sem feltétlenül szükséges.


A ,60-as hiba bővebb leírása

A Zanussi mosogatógép ,60-as hibájának leírásaA ,60 hiba alapvetően a fűtési időtúllépést jelenti. Az elektronika akkor tárolja el ezt a hibakódot, amikor valamilyen oknál fogva nem melegedett fel a víz a megadott időn belül akkor, amikor ennek a program szerint meg kellene történnie. A hibakód általában nem kerül kijelzésre a készüléket használó számára. Ezt a szerviz menübe belépve, a szerelő tudja kiolvasni a hibatárolóból. Több oka is lehet annak, hogy nem melegszik fel a víz. Az okoknak megfelelően más-más hibakód kerül tárolásra. ,60-as hiba esetében a fűtési áramkörben van probléma, azon belül is lehetséges több, eltérő rendellenesség.

Alapjában véve a ,60 hiba nem túl gyakori, de jellemzően a vezérlő elektronika, fűtés vezérlésének meghibásodása okozza. Jó hír, hogy ezt általában lehet javítani, és nem kell kicserélni az egész elektronikát. Így sokkal olcsóbb lesz a javítás is. A sok éves munkám során azonban találkoztam már fűtőtest hibával is. Ilyenkor sajnos a fűtőtestet szinte minden alkalommal cserélni kellett. Előfordult az is, hogy a vezérlő elektronika, és a fűtőtest közötti elektromos kapcsolatban volt meghibásodás. Ennek javítása is megoldható, és nem is túl költséges a megrendelő számára.

Ami nagyon fontos, hogy ha Ön a fűtés hiányát tapasztalja, vagy bármilyen rendellenességet észlel a mosogatógép működésében, akkor forduljon szakemberhez! Aki megfelelő szakmai tudás, és tapasztalat nélkül próbálja megjavítani a készüléket, az könnyen okozhat további meghibásodásokat, ami jelentősen megnövelheti a teljes javítás költségét. Ilyenkor már csak két választás marad. Egy új gép vásárlása, vagy a mosogatógép által biztosított kényelem nélkülözése.