Siemens mosogatógép szerviz

Siemens mosogatógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • A Siemens mosogatógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Siemens mosogatógép szerelőt keres,
valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosogatógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál, a kiszállási területekről,
a márka történelméről, és a mosogatógép szerelő által tapasztalt, Siemens márkára
jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek
megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról, és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről, és az alapvető szemléletről!
A szerő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról, és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Szerelési területek megjelölése.
A Siemens mosogatógép szerelő Budapesten, Gyálon, és Vecsésen külön kiszállási díjat nem számol fel!

Ha elromlott a Siemens mosogatógép, és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Siemens mosogatógép szerviz szolgáltatását!

A Siemens mosogatógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Siemens márka történelme

A Siemens egy német háztartási gépeket gyártó vállalat, akik az 1800-as évek közepén kezdték tevékenységüket, noha ekkor még egészen más szegmensben. Az 1900-as évek elejétől azonban módosítottak célkitűzéseiken, és porszívóikkal betörtek az otthoni kisgépek piacára.

A Siemens-t már ekkor is a folyamatos fejlődés, az újdonságok irányába történő nyitás hajtotta, éppen ezért 1923-ban piacra dobták első rádiójukat, majd három évvel később az első villanytűzhelyüket is, amit 1928-ban az első mosógép, majd meglepően korán, 1964-ben az első mosogatógép követett. A Siemens már ekkor hosszútávon és nagyban gondolkodott, így a piacon elsőként rozsdamentes acélból készült alkatrészekkel vértezték fel mosogatógépeiket annak érdekében, hogy garantálják a hosszú élettartamot. Innovatív hozzáállásukat és folyamatos fejlődésüket a későbbi évtizedekben is megtartották, ezáltal 2010-ben világrekordot is döntöttek az ecoStar 2-es mosogatógépükkel, ami képes volt mindössze 7 liter vízzel megtisztítani az edényeket, ami közel a fele volt az akkori konkurensek teljesítményének.

A Siemens mindmáig az élen jár a takarékos technológiák alkalmazásában, de nagy gondot fordítanak arra is, hogy a modern megjelenés mellett magas minőséget garantáljanak vásárlóik számára.


Olvasson a Siemens mosogatógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

A Siemens mosogatógépek általános leírása

Siemens mosogatógép szervizA Siemens mosogatógép már régóta működik mindenhol, ahol ezt a szerkezetet építették be a konyhába. Nagyon strapabíró, egyszerűen használható mindenki számára. Manapság az inverter motorokkal gyártott modellekkel előfordul, hogy csak néhány évig működnek, de ez szerintem megfelelő odafigyeléssel történő használattal némileg kitolható. Mindenképpen ügyelni kell arra, hogy ne tegyünk olyan edényeket a gépbe, amin szilárd étel maradékok vannak.


Ajtóhúzó kötél szakadás

Siemens mosogatógép, az ajtó húzókötelének cseréje utánMinden mosogatógép ajtaját a csukott állapot felé húzza valamilyen megoldás. Sok esetben ezt két oldalon, erős rugóval kombinált műszálas kötéllel oldják meg a tervezők. Sajnos néhány év használat után előfordulhat, hogy a 2014 után gyártott Siemens mosogatógépek legtöbb típusába szerelt húzókötél elszakad, illetve azt, a rugóval összekötő műanyag elem eltörik. Ilyenkor lecsapódik az ajtó, ha nem tartjuk meg a kezünkkel, amikor kinyitjuk. A lábszárunkat is megütheti, ezért érdemes mindig kézben tartani az ajtót a nyitás során, egészen a vízszintes, teljesen nyitott állapot eléréséig.

Amikor az említett, két oldali kötél valamelyike elszakad, akkor az ajtó nem marad meg félig nyitott állapotban a megszokott módon, ezért csak vízszintesen nyitott helyzetben tarthatjuk. Ha viszont szerencsénk van, és a kötél végén lévő műanyag elem nem úgy fordult a szakadás során, hogy megakadályozza az ajtó záródását, akkor be tudjuk csukni azt, és így még lehet használni a készüléket. Fontos azonban tudni, hogy ez balesetveszélyes, hiszen ha megfeledkezünk a problémáról, akkor sérüléseket is szerezhetünk, főleg egy nehéz bútorelőlappal szerelt, beépített gép esetében.

Szinte minden esetben a kettőből csak az egyik kötél szakad el, de mivel amúgy is csak párban lehet rendelni, ezért én mindkettőt cserélni szoktam, így biztosítva a tartósabb működést. Egyébként az új, gyári alkatrész már egy módosított változat, ami szerintem tartósabb, mint a gyártás során alkalmazott darab. Az említett hibás tartozékot cserélni kell, és fontos, hogy a feladat elvégzését szakemberre bízzuk, mert a helytelen szervizelés további meghibásodást okozhat.