Megújult a weboldalunk.

A legjobbszerviz.com weboldalának előnézeti képe.A legjobbszerviz.com háztartásigép-szerviz weboldala jelentősen megújult. Új, és visszatérő látogatóinknak elérhető lett a blog oldal, ahol mindenki válogathat a számára érdekes témák közül. Valamint teljesen át dolgoztuk a weboldal megjelenését, és kezelhetőségét. Remélhetőleg mindenki számára sikerült érdekes tartalmat megjelenítenünk.

Hozzászólások lezárva.8 hozzászólás a “Megújult a weboldalunk.” témához.

 1. üdvözlöm!!! segítségét szeretném kérni abban,hogy vettem egy használt,de nagyon jó állapotú beépíthető mosogatógépet.de nincs hozzá használati útmutató,nem tudom milyen programokkal működik a kis gép:) próbáltam már mindenhol keresni egy útmutatót,de semmi eredmény.véletlen találtam rá az Ön oldalára,és talán tud segíteni,hol keressek útmutatót.a gép márkája: Pelgrim gvw 820 ha tud valami segítséget,megköszönöm:)további szép napot!

 2. Üdvözlöm! Abban szeretném segítségedet kérni,hogy egy Miele Classic sütöm van.Nem süt a sütő!A digitális órát nem tudom állítani elromlott.Ki lehet e iktatni,hogy müködjön a sütő?Köszönettel Orovecz Krisztián

  • Elvileg ki lehet kötni a sütő órát, de az egy biztonsági funkciót is ellát. Pontosan arról van szó, hogy ha sütés közben áramszünet van, és esetleg nem kapcsolja ki a sütőt a funkcióválasztó kapcsolóval, akkor sem kapcsol vissza a készülék. Ez azért jó, mert ha tegyük fel közben elmegy otthonról, akkor nem marad felügyelet nélkül a forró sütő. Ha sütő szerelőre lenne szüksége, akkor kérem hívjon telefonon!
   Tisztelettel: Varga Antal

 3. Tisztelt Varga Antal Úr!

  Fagor márkájú beépíthető villanysütőnk van, digitális órával szerelve. A múltkor áramszünet volt. Azóta nem bírom beállítani az óráját, ill. betudom állítani az időt, de pár másodperc múlva villogva vissza áll 00:00-ra. Így a sütőt nem tudjuk használni.
  Mi lehet a hiba oka és javítható-e?
  Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Sipos Zsolt

  • Tisztelt Sípos Zsolt!
   Kérem bizonyosodjon meg arról, hogy a pontos időt állítja-e és nem pl. az időzítést, vagy azt, hogy mikor adjon hangjelzést a sütő! Ha biztos abban, hogy nem ez a probléma, akkor az is lehet, hogy az óra hibás, amit valószínűleg lehet javítani. Ha szüksége lenne egy sütő szerelőre, akkor kérem keressen meg telefonon!

 4. Miele H251 sütőn nem tudom beállítani az órát. Azt szeretném megkérdezni, hogy tud-e segíteni ebben. Köszönöm előre is.