Electrolux mosogatógép szerviz

Electrolux mosogatógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • Az Electrolux mosogatógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Electrolux mosogatógép szerelőt keres,
valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosogatógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál, a kiszállási területekről,
a márka történelméről, és a mosogatógép szerelő által tapasztalt, Electrolux márkára jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik
segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról, és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről, és az alapvető szemléletről!
A szerő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról, és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Szerelési területek megjelölése.
Az Electrolux mosogatógép szerelő Budapesten, Gyálon, és Vecsésen külön kiszállási díjat nem számol fel!

Ha elromlott az Electrolux mosogatógép, és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Electrolux mosogatógép szerviz szolgáltatását!

Az Electrolux mosogatógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Electrolux márka történelme

Az Electrolux már több mint egy évszázada van jelen a háztartási gépek piacán, és a hosszú évtizedek alatt mindvégig a kimagasló minőség, valamint az innovatív technológiai újítások jellemezték őket. Ennek köszönhetően ma már mintegy 150 országban vannak jelen a professzionális fogyasztók igényeihez igazított, gyakran futurisztikus megjelenésű termékeikkel, melyek egytől-egyig kimagasló minőséget garantálnak.

Az Electrolux egyik sajátossága, hogy minden újdonságánál igyekszik figyelembe venni a felhasználók által támasztott igényeket mind a minőség, mind a funkcionalitás, mind a kényelem tekintetében. Bár a gyártó volt a világon az első, aki megalkotta az elektromos porszívót, az évtizedek során páratlanul sok innovatív újdonságot dobtak még piacra, melyekkel többek között a mosogatógépeket is forradalmasították, de szinte minden háztartási géphez hozzátettek valami újítást az évek alatt.

A nevük alatt megjelenő termékekről a vásárlók tudják, hogy garantált minőséget, modern technológiákat és innovatív újdonságokat kapnak a pénzükért cserébe, de az Electrolux egyike azon háztartási-gép gyártóknak, akik kimagasló figyelmet fordítanak a dizájn mellett a környezetbarát megoldásokra is.


Olvasson az Electrolux mosogatógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Az Electrolux mosogatógépekről nagy általánosságban

Electrolux mosogatógép szervizAz Electrolux mosogatógép esztétikus kialakításának, és a márkáról kialakult általános véleménynek köszönhetően sok háztartásban megtalálható. Érdekes, hogy a 60 centis verzió az, ami a legtöbb helyen beépítésre került, pedig kapható a 45 centis változat is, igaz nem olyan széles választékban. Alapvetően ez egy tartós szerkezet. Egyes régebbi modelleknél a felső szóró karhoz vezető cső szivárgása okoz problémát, a 2013, 2014 körül gyártott kiadásban pedig a vízszint szabályzó dugulása miatt kell szerelőt hívni, de ezt orvosolta a gyártó egy módosított vízszint szabályzó kiadásával.


Az alsó szórókarral kapcsolatos probléma

Az Electrolux mosogatógép alsó szórókar problémájaA 2015 előtt gyártott Electrolux mosogatógépek szinte mindegyik típusánál előforduló probléma, hogy a lenyíló ajtó alól, a program futása közben, lüktető ütemben szivárog a víz. Ez a teljesen beépíthető, és a félig beépíthető verzióknál is könnyen észrevehető, mert ugyan a bútorelőlap eltakarja a szivárgás pontos forrását, de a padlón megjelenő víztócsa árulkodik a rendellenességről. A szabadon álló kiadásnál ez általában nem ennyire látványos. Csak annyit vehetünk észre, hogy a gép alól folyik a víz. Néha az is előfordul, hogy leáll a program, és folyamatos ürítés közben hibát jelez a mosogatógép.

A lüktető vízszivárgás szinte mindig az alsó szórókar hibája, legyen az hagyományos, vagy szatellites. Egész pontosan arról van szó, hogy az egy alsó, és egy felső darabból összeragasztott szórókar, az összeillesztésnél szétnyílik. Emiatt az áramló víz, a forgásban lévő szórókarból, a mosogatógép ajtaja alá spriccel. Ennek következményét láthatjuk kívülről.

A szórókar cseréjével megszüntethető a jelenség. Ehhez a művelethez általában még szakemberre sincs szükség, persze először az alkatrészt is be kell szereznie valakinek. A hibás alsó szórókar, egy mérsékelt rántással, felfelé eltávolítható, az újat pedig csak lefelé nyomva, be kell pattintani a helyére. Azonban ha nem vagyunk biztosak abban, hogy valóban a leírtak miatt folyik a víz a készülékből, akkor javasolt a mosogatógép szerelő segítségét kérni. Az illető szerelő nagy valószínűséggel meg tudja állapítani a szivárgás pontos okát, és ki tudja cserélni az esetlegesen szükséges alkatrészt.