Idegen tárgyak a mosogatógépben.

A mosogatógép belső szűrője közelről.A mosogatógépeknél gyakran előforduló probléma, hogy idegen tárgy kerül az ürítő szivattyú házba, és megakad a szivattyú lapátjaiban, megakadályozva ezzel az elhasznált víz kiürítését. Ez a program leállását eredményezi. A munkám során sok mindent szedtem már ki a gépekből, mint pl. fogpiszkáló, citrommag, csontdarab, üvegszilánk.

Olvass tovább

Javaslatok új készülék vásárlásához.

Mosógépek egymás mellettEz a cikk az új készülék kiválasztásában nyújthat majd segítséget, ha oda kerül a sor, hogy a régi masinához már nincs alkatrész vagy mert nem gazdaságos a javítása. Ilyen esetben megkérdezik tőlem a kedves háziasszonyok, hogy milyen gépet vegyenek a régi helyett. Nos, el kell fogadnunk a tényt, hogy a tizenöt-húsz éves gépek tartósabbak voltak mint a maiak, viszont közel sem tudtak annyit mint manapság.

Olvass tovább

Eltűnt háziállat

Mosogatógép nyitott ajtóval, az eltűnt háziállat történethez.Egyszer egy hölgy hívott fel aki az elromlott mosogatógépe miatt kereste fel szervizünket. Megkérdeztem, hogy mi a probléma a géppel. A hölgy elmondta, hogy hiába kapcsolja be, és próbálja beprogramozni a készüléket, nem történik semmi. Se kép se hang. Szerelőként tudtam, hogy ennek sok oka lehet, ezért miután kizártuk az olyan okokat amikhez nem kell szakember, egyeztettünk időpontot egy helyszínijavításra.

Olvass tovább