Ariston mosogatógép szerviz

Ariston mosogatógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • Az Ariston mosogatógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Először jár nálunk? Olvassa el megrendelőink véleményeit!

Megbízható Ariston mosogatógép szerelőt keres,
valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosogatógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál, a kiszállási területekről,
a márka történelméről, és a mosogatógép szerelő által tapasztalt, Ariston márkára
jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek
megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról, és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről, és az alapvető szemléletről!
A szerő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról, és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Megrendelőink véleményei

Szerelési területek megjelölése.
Az Ariston mosogatógép szerelő Budapesten, Gyálon, és Vecsésen külön kiszállási díjat nem számol fel!

Ha elromlott az Ariston mosogatógép, és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Ariston mosogatógép szerviz szolgáltatását!

Az Ariston mosogatógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Ariston márka történelme

Az Ariston jelenleg Olaszország legnépszerűbb háztartási kisgépeket gyártó vállalataként egykoron vízmelegítők és fűtési rendszerek megalkotásával indította pályafutását, de a folyamatos terjeszkedés és a brand globalizálódása után ma már nagyon jó hírnevet szereztek maguknak többek között a mosógépek és a mosogatógépek piacán is.

Mindez nem véletlen, hiszen 45 éves története során Európa egyik legnagyobb háztartási eszközökre szakosodott vállalata folyamatosan az innovációra, az állandó előremutatásra, valamint a kimagasló minőségű, tipikusan olaszos megjelenésre építette sikerét. Az Ariston mindeközben komoly figyelmet fordított arra már a kilencvenes évektől – akkor kezdődött a globalizáció első hulláma –, hogy az általuk elképzelt jövőkép fenntartható legyen, ezáltal az Európai Unió környezeti előírásainak mind megfelel a gyártó. Mindezen felül komoly erőfeszítéseket tesznek a víz- és energiahasználat folyamatos csökkentésére, ami főként egy mosogatógép esetén rendkívül fontos törekvés.

A manufaktúra célja mindemellett, hogy kényelmet hozzanak otthonunkba, amit minőségi, megbízható és mutatós háztartási gépekkel igyekeznek megvalósítani. Az Ariston termékeit éppen ezért a legmodernebb technológiákkal és a legjobb minőségű alapanyagokból alkották meg, méghozzá több évtizedes szakértelemmel a háttérben.


Olvasson az Ariston mosogatógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Az Ariston mosogatógépekről néhány mondatban

Ariston mosogatógép szervizNem sok konyhában van már Ariston mosogatógép. Szinte mindegyik, amivel szerelőként találkozom, elmúlt már nyolc-tíz éves. Megbízható készüléknek mondható, de kissé hangos működéssel bír. Egyszerű szerkezetű viszonylag olcsó gépről van szó, aminek az alkatrész ellátása is megoldott. Jellemző hibája a keringető szivattyú szivárgása. Sajnos néha előfordul, hogy ez nagyobb problémát is okoz, és ez költségesebb javítást eredményez.


Az ajtózár meghibásodása

Az Ariston mosogatógép ajtózár meghibásodásaMegközelítőleg a kétezres évek elejétől kezdve, majd minden Ariston mosogatógép típust az illusztrációs képen látható, vagy az azzal szinte teljesen megegyező szerkezetű ajtózárral szereltek össze. Ez a műanyag alkatrész alapvetően egy mechanikus szerkezet, ami közvetlenül a beleépített elektromos mikrokapcsolót működteti amikor kinyitjuk, vagy becsukjuk a mosogatógép ajtaját. Azt a célt szolgálja, hogy csak csukott ajtónál indulhasson el a mosogatási program. A szóban forgó ajtózárnak van egy nem túl gyakran jelentkező, de jellemző hibája, amiről a következőkben részletesen fogok írni.

Aki a jelzett mosogatógép fajtát használja, az esetenként tapasztalhat egy hangos, pattanás szerű hangot, ami leggyakrabban az ajtó becsukásánál szokott előfordulni. Ez a pattanás, általában az ajtózár nyelvét feszesen tartó rugó törését, vagy az ajtót csukott állapotba visszahúzó szerkezet meghibásodását jelzi egy tapasztalt szakember számára. Persze aki nem szereli, csak használja a mosogatógépet, annak nem nyilvánvaló a jelenség pontos oka, és a megoldás sem. Érdekességként ismertetem azokat a jellemzőket, amikből feltételezhető az elsőként említett ajtózár probléma.

Ha az ajtózár rugója eltörik, akkor azoknál a verzióknál, melyeknél elektronikusan lehet programot választani, elsőként azt vehetjük észre, hogy látszólag nem reagál a készülék a programválasztó-gomb megnyomására. Illetve hallhatjuk a megszokott csipogást minden gombnyomásra, de a programokat jelző ledfény egyhelyben marad. A másik jellemző dolog, hogy az ajtó teljes becsukásakor, nem halljuk az ajtózár megszokott, kattanó hangját, és az ajtó sem rögzül a zárt állapotban. A mechanikus programkapcsolóval ellátott verziójú készülékek programja, nyitott ajtó mellett is elindulhat.

A fent leírt jelenségek valószínűsítik az ajtózár meghibásodását. Sajnos ez az alkatrész, szakszerű módon nem javítható, ezért mindenképpen cserélni kell. Ezt a feladatot olyan mosogatógép szerelőre bízzuk, aki vélhetően rendelkezik az ezekhez szükséges elméleti, és gyakorlati ismeretekkel is! Hozzáértés nélkül nem érdemes nekikezdeni a készülék szétszerelésének, mert az a mosogatógépben más egyéb rendellenes működést, illetve személyi sérüléseket is okozhat.