AEG mosogatógép szerviz

AEG mosogatógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • Az AEG mosogatógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Először jár nálunk? Olvassa el megrendelőink véleményeit!

Megbízható AEG mosogatógép szerelőt keres,
valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosogatógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál, a kiszállási területekről,
a márka történelméről, és a mosogatógép szerelő által tapasztalt, AEG márkára
jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek
megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról, és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről, és az alapvető szemléletről!
A szerő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról, és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Megrendelőink véleményei

Szerelési területek megjelölése.
Az AEG mosogatógép szerelő Budapesten, Gyálon, és Vecsésen külön kiszállási díjat nem számol fel!

Ha elromlott az AEG mosogatógép, és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com AEG mosogatógép szerviz szolgáltatását!

Az AEG mosogatógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


AEG márka történelme

Az AEG egyike a világ legismertebb háztartási gépeket gyártó vállalatának. A cég 1887-ben alakult, és történetük során mindvégig páratlan figyelmet fordítottak arra, hogy ne csak a dizájn és a megjelenés, hanem a minőség és a technológiai újdonságok terén is az élen járjanak.

A németországi gyártó volt az első a világon, akik arról döntöttek, hogy termékeikkel nemcsak a működés és a hatékonyság terén szeretnének az élre kerülni, hanem a megjelenés szempontjából is, ezáltal egy külön dizájnert alkalmaztak a cél érdekében. A vállalat ezen felül az elmúlt több mint egy évszázadban mindvégig képes volt az életünket meghatározó fejlesztésekkel, illetve találmányokkal is előállni! Nekik köszönhetjük például a hajszárítót, a ma használatos hűtők elődjét, de az ötvenes évek végén ők dobták piacra az első automata mosógépet is. Sőt mi több, az AEG a történelemben először kezdett el a háztartási gépek szegmenségben odafigyelni a környezetvédelemre, így főként a víz- és energiafogyasztás csökkentésére.

Ez az állapot pedig mindmáig tart, így az AEG számtalan expón zsebel be értékes díjakat az innováció területéről, miközben készülékeik egyre okosabbá válnak, és egyre összetettebb feladatok elvégzésére alkalmasak, amelyek kapcsán rendszeresen úttörő elképzelések is megjelennek. Az AEG így az évtizedek során a háztartási gépek piacán is bemutatta a német mérnöki munka legmagasabb szintjét, amit a minőség és a dizájn pazar elegyítésével párosítottak.


Olvasson az AEG mosogatógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Általános leírás az AEG mosogatógépekről

AEG mosogatógép szervizAz AEG mosogatógép csendes, és teljesíti az elvárásokat. A régebbi típusok nagyon tartósak, gyakran találkozom tíz év feletti modellekkel. Az a tapasztalatom, hogy ahol ez a márka került beszerelésre, ott ritkán van szükség szerelőre, bár a 2014 után gyártott típusoknál gyakran előfordul a vízszint szabályzó dugulása, a zsíros lerakódás miatt. Ezt a problémát azonban orvosolta a gyártó egy módosított alkatrésszel, amit a régivel kicserélve, megszűnik a hiba oka.


A ,30-as hibáról

Az AEG mosogatógép ,30-as hibáról részletesenAlap esetben ezt a hibát típustól függően akkor jelzi ki, vagy tárolja el a készülék, ha az elárasztásvédelem bekapcsol. Meglepő lehet, de az elektromos betáp cső rendellenessége is a 30-as hibát okozza. Az elárasztásvédelem akkor aktiválódik, ha valamiért víz kerül a mosogatógép aljában kialakított vízgyűjtő tálcába, és elér egy bizonyos szintet. A leggyakoribb problémákról, illetve arról fogok írni, hogy egy-két esetben hogyan szüntethetjük meg a hiba okát. Fontos azonban, hogy pontos hibamegállapítást, tartós, és biztonságos javítást, csak szakember tud végezni!

A megközelítőleg 2010 előtt gyártott gépeknél általában valamelyik gumicső elhasználódik, kilyukad, és az ennek következtében keletkező vízszivárgás idézi elő a bajt. Bizonyos típusokban, jellemzően az egyik műanyag cső reped meg, ami ugyanezt okozza. A tartós megoldás érdekében a hibás, szivárgó gumicsövet cserélni kell.

Az újabb, nagyjából a 2010 után gyártott szerkezetekbe egy olyan, már korábban is említett vízszint szabályzót szereltek be, ami viszonylag hamar eltömődik zsírral, szennyeződéssel. E miatt a vezérlő elektronika nem „tudja”, hogy pontosan mennyi víz van a mosogatótérben, ezért sokszor túl sok vizet vesz fel. A többlet víz egy túlfolyón keresztül folyik a vízgyűjtő tálcába, és kapcsolja be az elárasztásvédelmet. Ahogy ezt már korábban is írtam, a vízszint szabályzón változtatott a gyártó, és már csak azzal kaphatóak azok a típusok, amelyeknél ez problémát okozott.

A mosogatótérben jelentkező túlzott habzás is okozhat gondot. Ez általában akkor történik meg, ha kézi mosogatószert öntenek a gépbe, vagy ha egyszerre túl sok öblítő folyadék kerül felhasználásra. Kézi mosogatószert sosem szabad használni a mosogatógépben! Az öblítőszer adagoló betöltő nyílásában találunk egy tekerhető, nyíllal ellátott korongot, amit minimumra, vagy egyesre kell állítani, ha „több az egyben” tablettát használunk. Ha a folyadék esetleg mellé megy az adagoló feltöltése közben, akkor a felesleget távolítsuk el mielőtt elindítunk egy programot!

Időnként a szennyvíz elvezető rendszerben kialakult dugulás is eredményezheti a 30-as hibát. Ha a mosogatógép nem tudja leüríteni teljesen az elhasznált vizet, vagy ha a lefolyó rendszer felől esetleg vissza folyik a szennyvíz a készülékbe, akkor is túltöltés adódhat. Miután megszűnt a dugulás a szennyvíz elvezető lefolyóban, megszűnik a hiba oka is, de egy dolgunk még lehet ahhoz, hogy a készülék működjön is. Mind a lefolyó dugulás, mind az előbb említett túlhabzás esetében is hátra kell döntenünk a gépet mintegy negyvenöt fokban, hogy ki tudjon folyni a vízgyűjtő tálcából a víz, ami aktiválja az elárasztásvédelmet. Bútorba épített gépnél ezt a legtöbb esetben nem egyszerű kivitelezni, ezért ha mosogatógép szerelő segítségére lenne szüksége, akkor ebben az esetben is hívjon nyugodtan!