Hozzászólások lezárva.4 hozzászólás a “A mosogatógépről hétköznapian.” témához.

 1. A mosogatógép nem indul el. Ha többször próbálkozunk az elindítással (pl ajtó becsukás program újbóli beállítása), és egyszer csak elindul. A hiba nem mindig jön elő, van mikor két hétig megy 7-8 mosás, és van amikor egymás után jön. Ilyenkor jön az ima és a szidás,hogy induljon el. Kérem a véleményét a hibáról, és a hiba javítás megközelítő áráról.

  • Tudnom kellene a mosogatógép márkáját, és hogy van-e valamilyen hiba jelzés. Én elsőre az ajtó-kapcsolóra, vagy a programot indító „start” gomb hibájára gondolok, de lehet más oka is az Ön által leírt problémának. A javítás költségét illetően akkor tudok pontosat mondani, ha láttam a mosogatógépet, és tudom, hogy mi a baja. Munkadíj árainkról tájékozódhat az árak oldalon. Ha szüksége lenne a mosogatógép szerelő szolgáltatásunkra, akkor kérem hívjon telefonon, hogy meg tudjuk beszélni a kiszállás időpontját!

 2. Üdvözlöm!
  Egy Candy CED110 mosógatógépem van 3 éve, eddig semmi probléma nem volt vele, de egy pár napja egy furcsa zajra lettem figyelmes.A program indítása után, mielőtt a vizet felszívná, annyira elkezd zörögni, mintha valami ütközne, de csak a felső kosárba pakoltam, a zaj meg alulról jön, Mi lehet a probléma?A vízszóró lapátok ellennének dugulva és az? A válaszát előre is köszönöm.

  • Jó napot kívánok!
   Mivel minden program ürítéssel kezdődik, és csak az után kezdi a mosogatógép felvenni a vizet, így az alapján amit leírt, azt gondolom, hogy valami idegen tárgy van az ürítő szivattyú házban, és az zörög. Esetleg lehet a szivattyú is hibás. Ha szeretné megnézetni egy mosogatógép szerelővel, akkor kérem keressen meg telefonon, hogy tudjunk időpontot egyeztetni!